Söker en till som kan blogga på denna blogg

hejhej biebz! ♥

eftersom jag har ganska mycket med skolan nu, så händer det att jag inte hinner uppdatera så mycket vissa dagar (försöker ju endå skriva några inlägg) så därför söker jag en till bloggare, som vill blogga med mig på denna blogg ;)

Då skulle det ju framför allt bli mer uppdatering på bloggen.

Så om du är intresserad av att börja blogga här så kommenterar du bara i detta inlägg! :)
Kram :*

Justin Bieber $300 Million For Concerts?

JB tar med Jasmine V till Hawaii

Bieber Taking Jasmine Villegas To Hawaii

Justin tar hans "flickvän" hjärtekrossare Jasmine Villegas till Hawaii med honom när han ska spela ett par konserter där.

En insider avslöjade: "Det var tänkt att hon skulle sluta när de kommande Hawaii konserter börja. Men Justin ville ha henne där, så han gjorde det".

Justin ser till att hon får betalt för de extra föreställningar och han kommer också att ha tid att umgås på stranden med henne.

Sabrina Sato Intervju - bortklippta scener

JB på andra plats som sämst klädd




Justin Bieber kom på andra plats i WENN's Sämst Klädda Poll med 26% av rösterna. Russel Brand var på första plats, följd av Simon Cowell, Adam Lambert & Kanye West.
Håller ni med resultaten?
Det gör verkligen inte jag!

Justin tjänar $300.000 per konsert!

Justin Bieber JB Initial Pillow

Justin Bieber tjänar minst $ 300.000 per konsert, vilket placerar honom högt upp på sommaren turné lista, visar kontrakt uppgifter.

Den 16-årige artisten tjänar mer per spelning än etablerade artister som Sheryl Crow ($ 146.500), Weezer ($ 150.000), och Bret Michaels ($ 64.000). Bieber dock inte kommandot så mycket som Rascal Flatts ($ 702.500), Kiss ($ 500.000), eller Keith Urban ($ 487.500).

Liksom många akter kan Bieber tjäna mer än sin garanterade $ 300.000 avgift baserad på brutto biograferna (GBOR), en procentsats som lämnas till teen stjärna efter konserten. Dessutom, när initiativtagare ge Bieber med ljud och ljus system, som är en show kostnad för vilken den unga konstnären inte är ansvarigt.

Bieber, företrädd av den kraftfulla Creative Artists Agency, inte betalar för en inledande akt, är garanterad "100% Headline fakturering" och stänger alla visar, enligt hans standardutförande kontrakt.
källa

Justin äter godis innan har går på scen!


Justin äter alltid godis innan han går på scenen
.
Justin är just nu på sin nordamerikanska "My World Tour" och det har visat att han gillar att få en sockerkick innan han gåt ut på scenen. UsMagazine.com rapporter att Justin's "pre-show mellanmål favoriter är Sour Patch Kids och Gummy Worms".

Otroligt Justin, när han är på sin tour, går musiker, dansare och alla andra anslutna till turnén tar i sig 10.000 pommes frites varje dag och 75 Starbucks drycker.

bieber på sin semester i South africa



klicka HÄR för att se resten av bilderna som finns.

Justin såg lite förvånade över att bli fotograferade på sin semester i sydafrika.

Justin njuter av sin lunch på en restaurang i Kapstaden. Medan Biebs tar en välförtjänt semester, säger han fans att han redan är sugen på att komma tillbaka till arbetet. "Jag saknar att framträda" twittrade justin igår.

JB Leksaker







Snart kommer du att kunna ta hem den exklusiva serie av Justin Bieber samlarobjekt dockor, sång dockor, leksaker och plysch bygger på musik, konserter och personlig stil av din favoritmusik superstar!

Kolla in alla info här, och se till att följa oss på Twitter och Facebook för de senaste nyheterna om dessa fantastiska nya produkter!
För mer information gå in på http://www.justinbiebertoys.com/.

Dessa leksaker kommer säljas på bland annat ToysRUs, Walmart, Target, Claires, Amazon, Meijer, Walgreens, Justice, och Rite Aid.



Justin ska återvända till Australien, April 2011




Källor har bekräftat att Justin Bieber kommer att återvända till Australien i mitten av April 2011 denna gång för en nationell turné.

Förra gången Justin var i stan orsakade han absolut dårhus i hela landet med program med att avbryta sina föreställningar utomhus.

JB tar på Acer Arena den 28 april följt av visar i Melbourne, Brisbane, Perth och Adelaide.

Det är mycket troligt att de kommer att omfatta Nya Zeeland och Japan i det utvidgade världsturné.

I relaterade nyheter nyligen uttalade sig Justin om huruvida han skulle gå ner på ett fan, han säger "Det beror på." om de är som inte galen, som "jag älskar dig!" hela tiden. Det skulle vara ganska konstigt.

Justin i Glee



Justin Bieber på Glee? Hej, kunde det hända och Glee stjärna Lea Michele anser att det skulle vara en perfekt passform.

"Jag vet inte om Justin Bieber komma på showen, säger Lea" "men han skulle vara häftigt."
Även om Lea inte har problem med Justin kan Leas karaktär Rachel Berry se rött över att dela scenen med Justin
.

Även om Justin inte kommer att komma på utställningen någon gång snart, har Lea avslöjat detaljerna i en annan kändis gäst stjärna: "Jag skall säga det här-nyheterna-Vi har en Oscar vinnare som kommer på Glee under de närmaste episoder."

justinbieberzone.com

Tjuvkik av U smile videon



Här är en liten tjuvkik av Justin's U smile, imorgon kommer hela musikvideon ut.
nån mer än jag som längtar? ;)

"Fansens kärlek är inte riktig."
























Justin säger att kärleken hans fans har för honom "inte är äkta kärlek" och känner sig ensam på turnén!

Det ser ut som saker och ting kan bli ganska ensamt på toppen för Justin Bieber som till och med dissar sina fans  i hans senaste intervju! Justin satte sig ner med Daily Mail och när reportern noterade hur mycket hans fans älskar honom så svarade Justin: "Det är inte äkta kärlek. Man kan säga att det är, men det är inte. De vet inte vem jag är. "Aj!"

Justin, som reportern konstaterar hade haft en tuff dag på grund av röstproblem, säger också att han blir "ensam" på turné. "Jag vill umgås med mina vänner, men jag behöver trygghet, förklarar han. Han har dock en tillfällig lösning. "Jag ska hämta hit min hund i ett par veckor"

När vi  senare frågade om det finns några sångare han beundrar, eller om han vill vara som  berömda Justin (Timberlake), den Biebs svarar: "Jag ska göra en Justin Bieber."


Rösta på Justin @ MTV EMA 2010, Madrid



Rösta på Justin Bieber i MTV EMA 2010 Madrid.
Kolla in länken för att rösta på JB som Best Male,Best New Act och Best push act

Klicka HÄÄÄR för att rösta på Justin!

Rösta på nu beliebers ;)


Jonas Brothers är inte rädda för Justin Framgång




The Jonas Brothers är inte rädda för Justin Biebers framgång.
Pop trion syskon, Joe Jonas, Kevin Jonas och Nick Jonas, är inte orolig att deras fans ska börja stödja Justin Bieber i stället för dem.

Representerar hans bröder när de behandlar Biebers framgång, erkänner Kevin Jonas, "Jag tror det finns utrymme för alla."

"Vi är inte rädda för något eller orolig någonting. Vi bara vara vem vi är och gör musik som vi älskar. Vi är stolta över killarna som följer sina drömmar. Så länge de gör det av rätt anledning, vi stöder fullständigt dem. "

Översatte med Google Transalator, hoppas ni förstår endå! Blev lite konstigt x)

Biebz ger detaljer om sitt nästa album

Behind the scenes med Jasmine @Justin's tour

Justin Bieber bedding and bath collection!



Justin Bieber kommer att lansera en signatur linje av lakan och handdukar genom det kanadensiska företaget Lady Sandra Hem Fashions. Räkna med att se Justin ansikte på produkter och förmodligen en hel del lila eftersom det är hans favoritfärg.

Lady Sandras art director Maria De Stefano berättar Hemtextilier dag: "Vi har skapat olika utseende baserat på dessa bilder, vi har det" rock star "Justin, den" avspända "Justin, och" drömmande "Justin-alla samtidigt hans
bild trogen sina fans. "

Den Biebers lakan och handdukar är inte på marknaden ännu. Så håll låt, jag kommer att ge er uppdateringar!

Justin Bieber: FAME - seriebok








Justin Bieber Fever



haha, dom här 2 videosarna är bara för bra alltså! ;)

Hej igen! Förlåt att jag inte uppdaterat på 3 dagar nu, well jag har haft hem en hög med läxor så jag har inte direkt hunnit + att jag har varit sjuk nu :) men nu ska jag börja uppdatera bättre! :) ♥
bieberlove



The Ellen Show (September 10th)

JB på CSI Full Episode (Del 1 & 2) "Shock Wave"

Justin Bieber CSI Full Episode DEL 1 "Shock Wave"


Den första delen av CSI. Den episoden kallas Shock Wave. Bli inte rädd människor. Justin Bieber kommer inte på förrän om ... kanske den andra delen?

Titta Justin Bieber på CSI Episode (DEL 2)





Jasmine berättar om sin Relationer med Justin


Det ryktas att Justin Biebers flickvän Jasmine Villegas har talat ut om hennes relation med Biebs och hävdade att han behandlar henne som alla andra. "

Som vi tidigare rapporterat hade Justin setts smooching med (US-filipino-mexikanskt) sångare Jasmine Villegas i baksätet på en bil, bränslepåfyllning rykten om att Jasmine var hans flickvän.

Nu Villegas har visat att trots att romantiskt kopplade till JB, han fortfarande behandlar henne som "en av hans fans."

Talar till Bop tidningen, bekände Villegas: "Det finns inte mycket som jag skulle veta att folk inte vet. Justin är bara 100 procent real med sina fans och hans vänner och han ger alla sin fulla personlighet. "

Hon tillade: "Det är en riktigt bra sak om honom. Han är inte fake alls. Han är precis som, "Jag är Justin. Här är jag. "

videon:


BIR mag hängde med Jasmine Villegas nyligen vid Sprite Fresh Sound Studio, fick de för att chatta och prata om allt - musik, fläktar, och naturligtvis, åka på turné med Justin Bieber! Inte nog med att hon berättar BIR uteslutande om hur upphetsad hon var att gå på turné med Justin.

Tror du att det är bara för att hon är glad över att åka på turné med en av sina riktigt goda vänner, eller tror du att det verkligen är eftersom de har fått något speciellt som händer?


Justin twittrar:


Ikväll så har CSI premiär i USA, och Justin är med i just detta avsnitt! Detta visas inte idag i Sverige, men det kommer sända det i vår, så vi får vänta lite tyvärr!
Men det kommer säkert komma upp klipp på youtube (som jag isåfall kommer att lägga ut på bloggen!!)

Justin på flygplats i Sydafrika



Stackars Justin,  inte får han vara ifred en stund!
Men vad gör han med vattenflaskan i ögat? haha ♥

Michael Buble klär ut sig till Justin



Michael Buble klär ut sig till Justin Bieber i videon till hans senaste singel "Hollywood".

I VID, Michael Buble också klär ut sig till andra kändisar inklusive Clint Eastwood och James Dean.

Den officiella "Hollywood" video droppar nästa vecka men banan finns nu tillgänglig på iTunes och är en del av kommande Crazy Love Hollywood upplaga släpps den 25 okt.

sorry att översättningen inte är den bästa, jag översatte det med google transalate.

-justinbieberzone

tävling!

Vill du träffa Justin Bieber bakom scenen och ta bilder med honom?

Channel933 station i San Diego söker den galnaste Justin Bieber fanet!

Här är din chans att vinna den ultimata Bieber Fever pris, inklusive biljetter för dig och dina tre bästa vänner till hans konsert den 30 oktober, rundturer limo service till konserten, plus att du kommer att möta Justin tillbaka stadium och har ditt foto tagit med honom.

Hur man skriver? Lägg upp en bild på dig med "Bieber feber" med logotypen, under förutsättning av Channel933.
Klicka här för mer information.


JB med kusinerna




naaw så sött!

Justin pratar om sin bok: 2 Steps to forever



Någon som tänker köpa boken? :)

3 fly's up


Den här videon är från när Justin kastar lite american football vid sina turnébussar! :)

Justin landar i Sydafrika 22 September




klicka på miniatyrerna (dem små bilderna) för större storlek ;D

Justin Bieber sågs som anländer till Sydafrika tidigare i dag (22 september).
Justin såg cool och avslappnad när han gjorde sin väg genom terminalen, idrottsliga en blå jacka, stickad mössa och mörka jeans

Fixat i menyn



Idag är jag hemma från skolan, för att jag är sjuk så nu kommer jag att uppdatera mer ;)
för övrigt så har jag fixat i menyn som ni ser, ska fixa mer senare!

bieberlove

JFK flygplats New York 22 sept.




JB, Jayden Smith & Usher backstage @MSG

Justin & scooter Braun


DETAILS tidningen har avtäcka sin femte årliga Mavericks listan, firar 16 djärv tänkare och risktagare i världens underhållning, politik, mode och teknik. Dessa innovatörer är förbundna med en övertygelse om att deras idéer kan och bör förändras allt. Den 2010 Mavericks visas i oktobernumret av detaljer, på kiosker nu.

Justin Bieber och Scooter Braun noterat på 2010 Mavericks för krossa myten om att alla popstjärnor är födda med mus öron och bevisa Charlie Walk, tidigare chef för Epic Records, fel. Deras nästa utmaning? Söka efter nästa farligt smittsamma sångerska. Jag har inte hittat henne ännu, säger Braun,
"Jag har ett koncept.
Jag ska göra det."



Justin Bieber on Political Campaign ads


Campus Progress, en amerikansk grupp av college aktivister har tagit fram en kampanj video uppmuntra människor att tänka på hur deras beslut att rösta (eller inte) kommer att påverka Bieber framtid.

Videon säger folk att om väljarna "inte gör det åt dig, be dem att göra det för Bieber."

Videon har redan väckt stor uppmärksamhet och kritik, med till exempel Washington Post kallar det "i värsta politiska annons någonsin".

Skaparna av ad har försvarat sin användning av Bieber i deras kampanj, betonar "Vad är så stötande om att uppmuntra varandra att rösta?"

Är detta en lämplig användning av Bieber? Vad skulle Justin säga?

- justinbieberzone.com

Justin och Jasmines kyss - msn

 Hon är Justin Biebers nya kärlek 

Är det ljudet av tusen och åter tusen krossade hjärtan vi hör? Flickfavoriten Justin Bieber har nämligen hittat kärleken.

 

16-åringen har setts kyssa den jämnåriga sångerskan Jasmine Villegas i baksätet på en bil i Venice i Los Angeles, rapporterar TMZ.

Den unga brunetten agerar förband åt Justin under hans pågående turné och medverkar även i videon till hitlåten ”Baby”.

Det har tidigare cirkulerat kärleksrykten om Justin och Jasmine, men när det begav sig hävdade de att de bara är ”riktigt grymma vänner”.

Nyheten om kyssen kommer bara en vecka efter att Justin gjort ett stort utspel i MTV och hävdat att han definitivt är singel samt att han anser att ”flickor innebär problem” för killar hans ålder.

World's BIGGEST Bieber Flashmob - Stockholm

Här är alltså videon från flashmoben! Var någon där o dansade?



Nu är det upp till alla att försöka sprida denna och försök att få Justin att se den! :D

RÖSTA PÅ JUSTIN I EMA'S !


Justin Bieber

Justin är nominerad i kategorierna: Best Male, Best New Act & Best Push act i  MTV Europe Music Awards!
Sprid detta på twitter och vad som helst! rösta så mycket du kan! :D


RÖSTA HÄR (på svenska sidan)
OCH HÄR (om du vill sprida länken på t.ex. twitter så kan denna länk vara bra, det står på engelska.).






Justin & jasmine kysser varandra ?






Dessa bilder är på när Justin och Jasmine sitter i en bil och på en bild ser det ut som att de kysser varandra. Dessa bilder togs den 9 September och det var bara en person som upptäkte Justin i bilen, som sitter i en vanlig honda i Kanada. Döm själva.

Justin sa ju själv att han inte skulle pussa henne mer efter baby videon.
Här är den bilden:






Ny låt med Sean Kingston


Justin och Sean's Mixtape "Our Worlds" sägs släppas idag, 20 september. Vem vet om det faktiskt kommer att släppas på rätt datum, men det är tänkt att den ska släppas idag (20 september) , så håll utkik! ;)
Ingen av dem har dock inte kommenterat detta

Justin Bieber - U smile - lyrics



jag tycker att denna video är asbra gjord, gillar den! ;D

Disney Sing It: Party Hits Video Game Trailer





Disney Interactive Studios släpper ett nytt spel som heter Disney Sing It: Party Hits till Wii och Playstation 3 den 12 oktober. Spelet innehåller låtar och musikvideor från följande stjärnor:

- Selena Gomez
- Justin Bieber
- Nick Jonas & The Administration
- Demi Lovato
- Kelly Clarkson
- Black Eyed Peas
- Paramore
- Jordin Sparks
- And More!

Ska ni köpa spelet? :)

blä

jätteledsen över att jag inte hunnit uppdatera! förlåt, har haft så mycket läxor! <3

Interview for American Cancer Society


Här är intervjun som gjordes med Justin för American Cancer Society.

Mer videos från Winnipeg

öppningen

One less lonely girl


Favorite Girl

One Time

Justin o Jazzy

Naaaw!

Justin's 3D film släpps..



Justins 3D film kommer att släppas den 11 februari i USA - Skriv in det i era kalendrar nu! ;)
Det kommer vara som en tidig alla hjärtans dag present från justin tilll oss!

Vilka är spända på att få se restultatet?

Soundcheck i Winnipeg 14 September


hihi, älskar't

Justin: "Flickvän betyder trubbel"

Pop sensationen Justin Bieber avslöjade att han är för upptagen för att hitta kärlek.

16-åringen tycker det är svårt att leta efter tjejer just nu för att hans karriär håller honom så upptagen.

Han sa till MTV News: "Jag menar, flickvänner är trubbel i denna åldern.

"Tjejer är roliga att hänga med men, typ, att ha en stadig tjej.. Vi reser konstant och en flickvän skulle inte riktigt funka."

 Baby sångaren tillade: "Man kan inte riktigt ha en tjej, jag har inte förälskad i någon just nu."

 Men Justin försöker att dela sin tid mellan hans jobb och hans privatliv.

 Han sa: "Just nu, är det bäst att vi tonåringar bara har roligt och göra vad vi älskar. Vi är bara oss själva och fortsätter vara ödmjuka."

Chelsea Handler & Usher pratar om JB

Om JB's nya plattan


Längtar du kanske efter Justins nya platta? Det finns inte några officiella ord om när hans senaste CD kommer ut, men Jesse McCartney avslöjade några stora nyheter.
Den 23 åriga artisten avslöjade för M Magazine att han håller på att skirva låtar för Justin.

"Justin's en riktigt trevlig kille. Jag håller faktiskt på och skriver ett par låtar för hans nästa CD."

Med hits som" How Do You Sleep? "Och" Body Language ",
kan vi ju bara anta att allt som Jesse skriver för Justin kommer att bli en framgång.
Det var ju trotts allt Jesse som skrev Leona Lewis hit "Bleeding Love".
Upphetsad? Eller tror ni att Justin skulle klara sig bättre ensam?

Selena Gomez & Justin Crush Article

dålig update

Hann inte uppdatera igår, för jag hade så mycket läxor!
men ska uppdatera meer nu !
bieberpussar

Justin Bieber Off the Market?

Bieber gillar Michelle Obama




Tonåringen Justin Bieber
har en enorm crush på America's First Lady, Michelle Obama, enligt rapporter.
Den 16-årige sångaren sägs ha en stor affisch på president Barack Obamas 46-åriga fru på sin sovrums vägg. En källa säger till The Sun att Baby sångaren ser upp till Michelle för att han respekterar allt hon står för. "Det låter konstigt, men Justin är ett äkta fan," sa en insider. "Han träffade Michelle när han sjöng för Obama vid en konsert i Washington DC förra julen och blev imponerad. Han gillar vad hon representerar. Hon är en stark, självständig kvinna och hängiven mamma. Hon är också principfast och gör en hel del arbete för välgörenhet. Han tycker att hon är naturligt vacker utan makeup eller liknande. Hon är någon han beundrar mycket!

Mer från "Vita Mattan" @ VMAs

Twitpic:


"today is gonna be a great day because I get to spend it with a special guest...JAZZY!!"
Skrev Justin och länkade bilden ovan.
guuud vad gullig bild! hon har ju sin brors hårfärg! ;) sött!

förresten så har jag en ny kategori nu som heter "Twitter" där kommer jag lägga allt som jag printar från twitter, det som justin skriver där! ;D just soo u know.

JB i Will Smith's nya film?


Det pratas om att Justin Bieber ska vara med i Will Smith's nya film.

Baby sångaren träffade Smith när han spelade in låten Never Say Never med Jaden Smith, och han tog tillfället i akt och berättade om sitt intresse för skådespeleri.

Och, efter att han har filmat ett framträdande i ett avsnitt av CSI, så har han nu en "top secret" utveckling med producenten och stjärnan Smith.

Bieber's manager, Scooter Braun, bekräftar att 16-åringen arbetar med en film tillsammans med Smith och hans företag, Overbrook.

Filmen förväntas börja producerar nästa vår eller sommar, (2011).


Justin Bieber: "Jag försöker vara singel"



Justin Bieber
har knappast ont om alternativ, men själv hävdar den 16-åriga popstjärnan att han just nu inte vill ha ett förhållande.

— Jag är singel. På ett sätt letar jag, men jag försöker vara singel, säger han till tidningen People.

Trots att sångaren inte prioriterar att skaffa tjej just nu, så vet han fortfarande vad det är han är ute efter hos en potentiell flickvän.

 — Min drömtjej är någon som är rolig – som får mig att skratta. Och någon som har fina ögon och ett fint leende.

Men framförallt söker Justin efter någon som får godkänt av hans mamma.

— Min mamma ville inte ens att jag skulle dejta, men det funkade liksom inte, säger han och tillägger att han ”definitivt” vill ha en tjej som han kan ta med sig hem.

Justin är med på Usher's nya album



Justin kommer vara med på Usher's Deluxe-version av hans nya album.

Usher tog en chans på Justin för två år sedan efter att ha blivit imponerat med Justins's covers av låtar som han publicerat på YouTube. Och nu är Justin har spelat in en duett med sin mentor som heter Somebody To Love så var det kanske dags att ge lite tillbaka. Somebody To Love kommer finnas på den uppdaterade versionen av Usher's album: Ramond Vs. Raymond, som kommer ut den 20 september.

- TheSun

Jasmine V hänger med på Justin's turnè!

När Bop and TigerBeat hängde med Jasmine Villegas i fredags, berättade hon en hemlighet: "Jag är så glad att åka på turné med Justin!" sa hon.

"Jag kan inte vänta med att se min turnébuss"
.

Hon får även ta sin mamma på turné med henne! Det låter som det kommer att bli jätte kul. För er som inte känner igen Jasmine, så är det hon som är med i Justin's musikvideo: Baby!

- Bop and TigerBeat

Justin sitter i publiken på VMA






On the set of U Smile















Justin ger en stor kram till en tjej i första titt på sin nya musikvideo, "U Smile", som spelades in i Los Angeles på måndagen (september 13) 16. Justin är fortfarande jätte glad från hans MTV VMA pris, Justin twittrade igår kväll efter att acceptera sitt pris, "Wooohoooooo! Kan inte sluta le! TACK!  Jag har de bästa fans i världen! Vi gjorde en get 2 Gether och vi har precis börjat! I LOVE U!! Tack U!! "kompisen Jaden Smith kom också förbi på videoshooten för att säga hej och umgås.

JB @ Ellen Show efter VMA


Justin var med på Ellen DeGeneres efter VMA's! ^^

Justin Bieber shows off his ABs and his butt


Justin Bieber shows off his ABs and his butt
Uploaded by MariaMalone134. - Explore international webcam videos.

haha! xD

Justin Special i Julia tidningen

"I Julia nummer 21 så kommer vi ha en stor Justin Bieber-special med massor av fakta och utlottning av nya coola Justin-tröjor. Vi ska ha en poster på honom också men jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken och tänkte att ni kanske kunde hjälpa mig? Skriv vilken av dessa tre bilder ni vill ha som poster så tar jag den som får flest röster."


Klicka HÄR för att rösta på vilken poster ni tycker att de ska ha med i nummer 21 av Julia tidningen! :)
vilken poster skulle ni vilja ha med i tidningen?

Chealsea Handler Meets Justin Bieber.



Chelsea Handler möter Justin Bieber och tar en bild (ovan) vid MTV Video Music Awards i kväll, då berättar Kim Kardashian via Twitter att “Watch her Armenian back.”

Chelsea Handler är känd för ras och etniskt baserade humor, men tydligen att det inte gick över bra. Kim Kardashian  svarade inte på Twitter.

Enligt MTV, Handler och Kardashian har en fejd som går, det kallas en "catfight".

Chelsea kallade Bieber två möter för två-tiden med henne och Kim, och hävdar att hon brukade tycka Kardashian men nu måste de separeras från varandra via ett rep vid VMAs.

- justinbieberzone.com

backstage bilder från VMA










Justin efter att ha fått sitt pris @VMA



Grattis Justin!! ♥





Ett stort grattis till Justin som vann "Best New Artist" priset på VMA'S ! :D <3
Han förtjänar det verkligen, se bara så långt han kommit på en sådan kort tid?!

2010 MTV Video Music Awards








Justins VMA performance!

En video från uppträdandet, han sjöng baby och somebody to love och körde sitt älskade trumsolo ;)
Bara ett ord: KÄRLEK! ♥

Justin påväg till Video music awards

Klicka för stor bild
Klicka för stor bild
Klicka för stor bild
Klicka för stor bild
Klicka för stor bild
Klicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bild

Röda mattan med Drake

Interview for American Cancer Society


Jonas Brothers vs. Justin ?



Let's face it- håret är inte anledningen varför vi älskar Jonas Brothers eller Justin Bieber. MEN, vi måste erkänna att de alla har underbart hår -från Nick's lockiga hår till Justins sidsvepta lugg, vi älskar dem alla! Om någon någonsin bad oss att välja mellan dem alla fyra, vet vi inte vad vi skulle säga!
När MTV frågade Chloe Bridges om vem hon tyckte hade bättre hår mellan Jonas Brothers och Justin Bieber, sade hon så här: "Jo, det finns tre Jonas Brothers och en Justin. Så jag vet inte. De kan vinna, men de båda har bra hår. Det är svårt att säga. Det är som att välja mellan vanilj och choklad, gillar du den raka eller vågiga? Det är som glass."
Vilket bra sätt att uttrycka det!
Vem tycker ni har snyggast hår, Jonas Brothers eller Justin ? :)

Justin showing you where he performs/backstage!


CSI sneak peek


herreguuud! :D någon annan som är jättespänd inför avsnittet?

Justin kollapsade av utmattning



Justin Bieber i Los Angeles på torsdagen

Justin Bieber
har blivit superstjärna på rekordkort tid och nu börjar han på allvar känna av trycket som det innebär att vara världsberömd artist.

Den 29 augusti var han så utmattad att han kollapsade och tvingades ställa in en föreställning i New York som han skulle haft samma kväll.

Justin kunde inte fortsätta, han föll ihop i sängen, berättar en källa för National Enquirer.

— Jag tror att han var psykiskt och mentalt utsliten. Han kollapsade. Han blev yr i huvudet och tuppade av. Killen lider av allvarlig utmattning, fortsätter källan.

En vecka efter det ursprungliga konsertdatumet var Justin frisk nog att ge den show som publiken hade betalat för, men källan hävdar att flickfavoriten behöver en lång paus för att kunna återhämta sig.

— Justin försöker visa sig tapper framför kamerorna, men han är fortfarande svag och läkarna insisterar på att han borde vila mer. Om han inte lyssnar så riskerar han att bryta ihop, säger källan.

Den unge artisten känner dock ett ansvar för alla runt omkring honom och vill inte svika någon.

— Han vill inte göra sin mamma besviken, inte heller sin manager eller fansen.

Justin pratar om håret @Proactiv

Justin cruisar i röd cadillac









Ängsligt förbereder sig Justin för vad som nog blir en av de största helgerna i hans liv, Justin var upptagen med att ta del i en MTV intervju i Los Angeles, CA på fredag eftermiddag (september 10).

Alltid hålla det svalt, "Love Me" Hitmakern charmade de kameror medan du rider på
aksidan av en snygg röd och vit Cadillac iklädd en matchande röd och vit fotboll stil
Bieber jacka.

MTV: "What happens in Bieber's world..."

Kim: "I hope he wins it"

MTV Video Music Awards 2010


kolla dansaren till höger, hans tröja! ;D (Y)






sötnos!

Undrar vem Justin pratar med?








Så söta bilder! Älskar hans skjorta :)

Justin Bieber At Chevron Gas Station


en förändring?


Den första bilden är från  one time videon och den andra är från Xbox 360 celebrates the launch of Halo
Justin har blivit större! ;)

Ang. designen



Ikväll ska jag börja redigera lite på den nya designen + att jag ska dela upp menyn i boxrar :)
Första gången jag göra det, så får se hur det går ;) 
men, snart är det ny design som gäller ;D

bieberlove

The American Cancer Society Ad




Bieber spenderade $3.000 på att shoppa




Justin måste tydligen ha pengar att bränna! Han spenderade $ 3.000 under ett nyligen shoppingrunda i New York!

Enligt America's Life & Style magazine, köpte Justin jackor, jeans och underkläder från trendiga butiken G-Star.

Nya rapporter hävdade att Justin har förlorat 10 pounds - och nyligen haft en skrämmande kollaps. "Om han inte är försiktig, är framgång kommer att förgöra honom".

Selena Gomez, "Bieber förtjänar ett VMA"

Vem var Justin’s blonda party kompis?



Ska Justin Bieber fans (och Kim Kardashian) vara orolig för den blonda tjejen han hängde med på kväll Xbox fest?

Flickan i fråga har erkänt att ha en crush på Justin och gjort det hennes mål att hänga med honom på gårdagens händelse, säger en källa till E!
News.

Så vem är hon och ska hon förbereda sig för dödshot via hennes Twitter?
Inte än.

Den 22-åriga blondinen är Chanel Dudley, en lovande rappare och receptionist på MTV's Fantasy Factory.
De träffades första gången när Chanel var backstage på Justin's konsert.

"Han är ett stort fan av Fantasy Factory och skateboard," säger en källa och tillade att han hängde vid huvudkontoret ett par gånger.

Och även om de två pratade i några minuter igår kväll så säger en källa att "ingenting hänt" och att de är "bara vänner". Chanel har en pojkvän också.

När det gäller vad Justin gjorde där, är vi säkra att Justin älskar tevespel, men Xbox råkar också vara hans turné sponsor och han vet tydligt hur man håller dem nöjda.

När han var på väg ut från bash, skyddade han sitt ansikte från paparazzi's med en kopia av den nya Halo Reach spel. "Gå och hämta Halo, gå och hämta Halo!" sa han till fotograferna.

Xbox 360 celebrates the launch of Halo

















Det ser ut att ha kul! :)

Ana-gina sjunger Baby


Ana-Gina som driver www.anagina-valet.se har gjort en cover till Baby. Jag tycker att hon sjunger fint! :)

Bloggdesign!


Jag ska börja fixa en ny bloggdesign så småningom!
Spännande! Vet inte när den kommer att publiceras på bloggen, men det skriver jag nog :)
förövrigt så har jag en peronlig blogg också : www.aiinastraand.blogg.se

Ny photoshoot :)

















Jag tycker att det är jättedumt att sätta en stämpel mitt på alla bilderna! Alla var ju sjukt fina, också bara förstörs det med en stämpel rakt över? :(
om någon har lyckats hitta bilderna någonstans utan stämpel, så får ni jättejärna skicka in dem till: [email protected] !

Dagens bild


Justin, Pattie och Jeremy. Inte ofta man ser dem tre på en och samma bild! :)

Video från Halo-premiären


Jag tycker verkligen synd om Justin. Eller egentligen måste alla kändisar stå ut med sånt, Justin kan inte ens gå och köpa ett spel utan att bli jagad av papparazzifotografer?
vad tycker ni?

Justin Bieber på HALO-premiären







Justin Bieber spelar cool i mjukisbyxor och en hoodie när han var påväg tillbaka till sin bil med sitt team efter lanseringen av Xbox 360's "Halo Reach" som hölls vid Rob Dyrdek Fantasy Factory i Los Angeles på onsdag kväll (september 8). 

Justin ville inte synas - han försökte gömma sig bakom en kopia av spelet Halo Reach när han lämnade.

Justin kommer att uppträda på 2010 MTV VMAs i helgen. Kommer du att kolla på det?



Bakom kulisserna: CSI



CBS släppte några bakom kulisserna snuttar från när Justin skulle vara med, som kommer sändas på seriens säsong 11 premiär Torsdagen 23 September.
I klippet får man se Justin och George Eads (Nick Stokes) som talar om två episoder där Justin spelar en skurkaktig tonåring pojke.

Kille sjunger Baby - Idol 2010


Den här killen sjöng baby i svenska idol igår! njaa, justin är nog bättre ;)
eller vad tycker ni?

Justin lämnar Washington Airport. 6 Sep.













Teen Vogue bilder!






"Justin Bieber wows 17,000 Syracuse fans"


Justin hoppade upp på scen i toppform på New York State Fair's Mohegan Sun i Syrakusa på onsdagskvällen, visade inga tecken på sjukdom som tvingade Justin att driva denna utsålda show från söndag. Strong i röst. Slick med danssteg. Klar att flirta, i sång och sätt med flickorna som gjorde upp mestadelen av den skrikande folkmassan, från de små barnen till "tweens och tonåringar. Det fanns gott om mammor i publiken med sina alltför unga-att-gå-själv trupper också och deras leenden gav bort dem. En Justin konsert kan vara kul. Redan innan Justin klev på scenenen hade redan alla skrikanden börjat, högfrekventa och högt nog för att fastna i ditt huvud genom alla 17-låtar. När Bieber studsade på scenen för att leverera öppnaren, "Love Me",  tycktes de flesta av tjejerna i huset svara ja med all makt . Justin verkade veta det. Justin charmade dem på ett sätt utformad för en big-time spektakulär sångare, understödd av en stark fyra-mans band, en kvartett av backup sångare även känd som pop-vokalgruppen Legaci, och en liten armé av dansare. Bakom scenen var en enorm skärm.

"One less lonely Gril" fick publiken att svimma och "Somebody to Love" fick dem att dansa. Muntliga delen, (den mest intressanta delen av uppsättningen) var Justins två-sång akustiska segment, då han plockade upp en akustisk gitarr och började sjunga sjunga “I’ll Never Let You Go” och “Favorite Girl.”. fri från pop-spektakulära maskiner var Justins röst äkta. Justin gav sitt bästa då han sjöng till Michael Jacksons" Wanna Be Startin 'Something "- ja, han kan Moonwalka - och Aerosmith/ Run DMC: s" Walk This Way. "Han kramade kompisen Jessica Jarrell efter deras duett på "overboard" "och arm-dunkade Sean Kingston efter att de "slutat för kvällen med" "Eenie Meenie. " Vid den tiden skrek publiken efter hans hit "Baby" som extranummer var det uppenbart att fansen hade fått vad de hade önskat.

Omedelbart stod de framför varobåset, full av varor som visade att försäljningen av Justins merchandise har eskalerat från en småindustri till något mer liknande en herrgård. Fansens ögon lös upp när det fans objekt tillgänglig för $ 5 - nyckelringar, glättat fotopapper kort set, tillfälliga tatueringar och klistermärken. För tio spänn, det var en lätt stav, två-pack av gummi armband, knapp pack, blinkande armband, skåp affisch ställa in och 8-10 foton. Valet var ett silver halsband och lysande armband. Cd-skivor för $ 20. T-tröjor, i sex versioner, gick för $ 35 eller $ 40. Ullig var på toppen av listorna för $ 55, En timme senare var kön dubbla i storlek. 

Kingston och hans stora och kraftfulla fyra-mans band fick publiken att stå och röra sig unisont från början av hans glada låtar till slutet. Kingston sjöng mycket i en djup röst med en trevlig GLAD VISA. Han sprang från sida till sida om tillståndet innan han i mitten för att dela melodiska och glada låtar som “Take You There,”; “Fire Burning on the Dancefloor,” “Beautiful Girls” och “Eenie Meenie.”

Justin Bieber on Ellen!

Justin rappar - Voice Change

Omslaget till First step to forever


Justins röst om några år.. ?


Kommer justins röst låta såhär om några år? vad tror ni?

Justin spelar basket @Proactiv

5 miljoner på twitter

Igår fick justin över 5,000,000 followers på Twitter!
"5 MILLION strong and Growing!!! Greatest fans in the world!!! THANK U!!! Together We just getting started :)"


Justin & Miley MSG 'Best Concert Ever'




Jag vet att uppdateringen har varit ganska dålig dom senaste dagarna  (fast har ju uppdaterat nu!)
men jag går ju i skola och då hinner man inte lika ofta!
Om det är någon som är intesserad av att börja blogga på denna justin blogg med mej, så är det bara att kommentera! skulle verkligen behöva hjälp + att då skulle det ju bli mycket mer uppdatering på bloggen!
aja, från en sak till en annan.
Jag har photoshop, och är sisådär på att redigera i det. Men jag kanske gör en ny design så småningom! ;)
vänta o se.
bieber lööve to ya'll ♥

Resultatet: Make Mine Milk Challenge


26 sekunder! ;)

Tweet från Jeremy, Justins pappa!

-

förlåt att jag inte uppdaterat men hinner inte när det är skola!