Show your heart

Bilder från när Jeremy & Justin tatuerades

003.jpg

001.jpg

002.jpg

 

 

Jelena åt lunch på Hooters

Bild på Justin & Selena Gomez Hooters, CA den 24 juli. Detta togs efter konserten, där Justin överraskade Selena på scenen. Han bär till och med samma gula skjorta.

"Justin och Selena kom in vid middagstid för lunch. De var båda väldigt artiga och skrev några autografer. De var båda super-vänliga och är de mest bedårande paret! ", Säger en källa.

justinbieberzone.

Justin på Selenas konsert

Never Say Never är ute i London

Jelena

780964-10-1311335378606.jpg

justin twittrar

Justin kommer inte närvara på Selenas 19-årsdag!

Tumblr_lokotwjopy1qjpm7ko1_500_large

Selena Gomez avslöjade för E! News att hon inte kommer att ha pojkvännen Justin Bieber vid hennes sida till hennes 19-årsdag den 22 juli 2011. Selena sade:

"Jag tror att min mamma har planerat något för mig. Jag har inte riktigt bett om något, så jag kommer i princip bara att vara på turné repetition under dagen. Kanske på middag på kvällen med min familj. Ganska tråkigt. "

Förra året firade Selena hennes 18-årsdag med en stor BBQ bash. Hennes mamma, Mandy visade att
"250 av hennes närmaste vänner och familj kommer över till vår plats i LA"
På frågan om Justin kommer att vara närvarande, sade hon:

"jag faktiskt tror att han kommer att vara i Atlanta. Men det är OK. Vi måste alla arbeta."

5 låtar som inspirerar Justin!

1. “Man In the Mirror” by Michael Jackson

“You can feel the emotion in what he’s saying, and how it’s about looking into yourself. The message behind it is great. It’s a really inspiring song.”

 

2. “I Believe I Can Fly” by R. Kelly
“This song is kind of like Never Say Ever, where anything is possible, and you just have to believe. It’s definitely uplifting.”

 

 

3. “Dear God” by Boyz II Men
“My mom has been listening to Boyz II Men ever since I was little. It was always on in the house. Now, this song is in my iTunes.”

 

 

4. “Down to Earth” by Justin Bieber (himself)
“It’s about my parents splitting up when I was really little and about the struggles I went through and am still going through. I think that’s inspiring because so many kids’ parents are divorced nowadays.”

 

 

5.“Never Say Never” by Justin Bieber, featuring Jaden Smith
“We actually did the song ‘Never Say Never’ first, so in a way it inspired the movie, which is basically about me, a small town kid, being able to live his dream and be successful. The message is don’t ever give up, so I think it was perfect for that.”

 

Justin vill ta ledigt en månad innan nya albumet



Justin vet redan vad som kommer att ta upp den lilla tid han har - att vila och att bara vara en tonåring, rapporterar Hollywood Reporter.

"Det har varit skönt att bara tänka och njuta av att umgås med mina vänner. Jag är växer fortfarande upp, och när man arbetar varje dag får du verkligen inte en chans att lista ut vem du är. Så med ledighet, jag kan tänka, be och bara typ växa upp. "

- justinbieberzone

Jelena träffas i Los Angeles

 

 

Justin pratar om högskola och matematik

 

Justin går inte på gymnasiet som pojkar i sin ålder på grund av hans karriär, men han insisterar han har gjort bra med sin handledare på turnén och tror fortfarande att det finns en chans att han kan komma inhögre utbildning eller högskola, rapporterContactMusic.com.


Justin sa: "Om det är kompatibelt med min karriär kunde jag ha ett skott på det, men för tillfället är det inte något jag fokuserar på. Jag reser med en handledare hela tiden men jag är inte så in i skolan. Det finns några ämnen som jag verkligen inte kan ta hand om, så som matematik. "

Även om han har ambitioner att gå på college, insisterar Justin att musik är hans passion i livet.

Justin och Selena ska spela en privat konsert hos David Beckham

Justin har accepterat att spela en privat konsert hemma hos David och Victoria Beckham i utbyte mot några fotbolls lektioner av fotbollsstjärnan. Som tidigare rapporterats, Davids pojkar, Brooklyn, Romeo och Cruz är fans av Biebs. Senast juni skickade Justin tre signerade gitarrer till pojkarna. Justin berättar för Storbritanniens Closer Magazine:

"Jag har gått med på att ge pojkarna en privat konsert på deras hus - om David ger mig vissa privata fotbolls lektioner! David är en fantastisk pappa, och han berättade hur glada grabbarna skulle bli, så jag var tvungen att säga ja .... David säger att mina skivor alltid spelas i hushållet, David och Victoria är båda riktigt coola, så jag är glad att tvinga. "

Justin tänker föra sin flickvän Selena Gomez för framträdandet, nu när Beckham har välkomnat sin första dotter, Harper Seven till familjen.
Han tillägger, "Nu när de har en flicka, kanske Selena måste komma också, och spela en låt till Harper."

Justin når 10000 Tweets

Justin Bieber - Alex Brown Family ft. PhoneGuard

PhoneGuard: prent screen från videon!

Justin_Bieber_-_Text_Responsibly_ft__PhoneGuard_mp40231.jpg
Justin_Bieber_-_Text_Responsibly_ft__PhoneGuard_mp40234.jpg

Justin Bieber - PhoneGuard (Concert Jacket Giveaway)

damn, so hot!

Justin och Chris Brown till en studio i Los Angeles

 


klickbara bilder.

Katy twittrar till Justin

 

Justin & Paige

348877123.jpg
Okej, jag vet inte riktigt vad jag ska tro om Paige längre. Hon är en TT på twitter, och hon får massa hat nu. Men jag tycker ni ska läsa DETTA. Och sedan dessa tweets?
WTF?! "Justin's biggest fan"? Yeah right! More like "fake Belieber"!
Wow I actually stood up for this girl.

Justin på Paige Conway kusins bröllop!

Justin tillbringade sin tid i Los Angeles, Kalifornien, och han beslöt att göra en speciell överraskning som ett bröllop Crasher till Paige Conway kusins ​​bröllop.

Justin träffade och överraskade Paige Conway för första gången för några månader sedan Ellen Show. Så vem är Paige Conway? Hon är en stor belieber. En av de största Justin Bieber fans som hade tur att träffa honom.

Så vad är historien om Wedding Crasher? lördagskvällen var Justin och Selena på en promenad längs stranden när de hörde någon spela några av Justins låtar - därifrån, bestämde han att det skulle vara kul att slumpmässigt krascha personens evenemang, och det råkade vara ett bröllop för Paiges kusin.

Joe Jonas förolämpar Justins musik.

Den "inte se mer" sångaren Joe Jonas rensar upp rykten mellan honom och Justin om att vara en rival, men Joe går för långt kränkte Justin?

Enligt Hollywoodlife, känner Joe Jonas inte sig hotade av Justin. Men han kan ha gått lite för långt - förolämpar Biebs?

Joe berättar AOL hans karriär är i en annan basebollarena än Biebers.

Jonas sa "Mina Låtarna är lite mer mogen. De saker som jag sjunger om ... Jag hoppas verkligen att 11-åringar inte relaterar till dem annars kommer deras föräldrar kommer att behöva prata. "

Han säger också att hans soloalbum "Fast Life" handlar mer om de problem som unga vuxna har till skillnad från pre-teen drama.

"Jag är 21, så jag sjunger om saker en 21-årig ​​tänker på. Och om en 11-årig ​​eller vad som helst vill lyssna på min musik, är det bra, jag är mer än nöjd. Jag bara känner att de flesta kommer att vara lite äldre," lägger Joe till.

justinbieberzone.com

Justin med Christian & Caitlin Beadles

jbieberEXCL071411_06.jpg
jbieberEXCL071411_02.jpg
jbieberEXCL071411_15~0.jpg
jbieberEXCL071411_16.jpg'
Dem småa bilderna är klickbara!

Nya bilder

Selena Gomez Justin Bieber PIC Update
Selena Gomez Justin Bieber PIC Update
Selena Gomez Justin Bieber PIC Update

Tweets

Bieber, 'Don't Let Hate Bring You Down'

Mer bilder från Espy Awards 2011!

1.jpg
17.jpg
21.jpg
Justin Bieber ESPY Awards Red Carpet

11 miljoner beliebers!

Twitpic

ESPY Awards - Los Angeles, backstage

6~6.jpg
3~26.jpg

ESPY Awards - Los Angeles, röda mattan

4~18.jpg

Justin är rädd att Selena kommer dumpa honom för en äldre kille!

Justin Bieber och Selena Gomez ser helt förälskade ut. Men enligt Hollywoodlife.com är Justin rädd att GF Selena kommer dumpa honom för en äldre pojkvän - särskilt efter hennes senaste Freakout när hon mötte äldre killen Shia LaBeouf.

"Han är rädd att hon ska tröttna på honom och dumpa honom för någon äldre," säger en källa nära Jelena.
justinbieberzone. Vad tror ni beliebers?

Jelena på ESPYs Awards 2011

Justin och flickvännen Selena Gomez poserar på bilden tillsammans i sina spridda platser. Jelena deltog i 2011 ESPY awards tillsammans på Nokia Theatre LA Liveden 13 juli - även om paret kom fram separat. (Credit: zap2it.com)

Justin var på plats för att presentera en av de priser vid Seth Meyers-värd händelse.

justinbieberzone

Justin Försvarar Kanye West: "Han är egentligen inte en skitstövel"

Justin och Kanye West är inte bästa kompisar men ändå försvarade Justin rapparen i en intervju med hip-hop tidningen XXL. Justin har försvarat Kanye West och säger att han inte är lika arrogant som vissa säger.

Under intervjun sa Justin: "Jag fick vara i studion med honom och arbeta med honom och se hur han arbetar och prata med honom - prata med honom som en vän."

Tillägger: "Han är egentligen inte en skitstövel som alla gör honom vara. Jag menar, han kan, han kan göra dåliga saker, men han är verkligen generellt en bra kille. "

"Han kan göra dåliga beslut, du vet, liksom alla kan, men generellt tror jag att han är en bra kille."

justinbieberzone

Lil Twist & Justin Bieber Live

Justin chockade publiken på Lil Twist konserten i Kalifornien genom att hoppa på scenen för att utföra ett samarbete mellan de två, "Wind It".

Ett fan stal justins Life-Sized Cut-out i restaurangens badrum!

Restaurang med Belöning!

Enligt kktv.com så letar en Colorado restaurang efter en tjuv (troligen ett Justin fan) som stal en
life-sized cut-out av Justin direkt ur damernas badrum.

En belieber kan ha stulit Biebers Klipp ut direkt ur damrummet, och ur en närliggande nödutgång vid Choppers i centrala
Denver. Se på videon här!

Restaurangen erbjuder nu en $ 40 belöning för säker avkastning en dollar mer än vad de ursprungligen brukar kosta.

justinbieberzone

Rebecka använder justins producent till hennes nya låt "my moment"





Sångaren "Det är fredag ​​.. Fredag ​​.. " Rebecca Black håller på att släppa sin nya singel nästa vecka den 18 juli som kallas" My Moment ".
Den nya singeln "My Moment" var co-skriven av Brandon Hamilton, som tidigare har arbetat med Justin "Never Say Neverremix", och videon är inställd på att historien med det enorma fenomenet och hennes berömmelse sedan hennes första singel"Friday" släpptes.
Sedan "Friday", kom ut så dök Rebecca Black upp The Tonight Show med Jay Leno och Katy Perrys musik video till sin låt"Last Friday Night (TGIF)" som också gäst spelade Glee gjutna medlemmar och 90-tals rockbandet Hanson.
Förra månaden erkände Rebecca Black att hon ville göra en duett med Justin!
Tror du att hennes nya singel "My Moment" kommer att vara lika populär som Justins "Never Say Never"?

justinbieberzone

"Baby" kommer tas bort från YouTube? Bara ett rykte!

Justin's baby video kommer att raderas från Youtube? Lugna ner er beliebers, det bara ett rykte.
Frasen "Kära YouTube" är en trend på Twitter, tillsammans med beliebers meddelanden som har bildat en kampanj för att stoppa Justin video "Baby" från att tas bort från YouTube.
De flesta av de "Dear YouTube" inlägg inkluderar hashtagged-fraserna "#dontdeletebaby" och "#likebaby". "baby" rykten tas bort från Youtube följer en strykning av Rebecca Black kända "Friday" video.



Andrew Garcia - " Somebody To Love " (COVER)

Justin twittrar: 'Coming To South America'

Justin Bieber, 'Coming To South America'

Someday säljer stort!

Justin Biebers perfume to set sales record

Justins nya parfym "Someday" är en helt annan berättelse - De Macys säger att de inte kan hänga med efterfrågan.
Minns du när Justin blev nedslagen för några veckor sedan när den nya doften hade sin debut, och vice VD, Muriel Gonzalez säger att efterfrågan har inte avtagit ännu.
"Försäljningen är på väg att bli den största vi någonsin haft", säger hon.
Macys tidigare rekord var Beyonces nya parfym, "Heat" som sålde till ett värde av $ 3-miljoner på sin första månad ensam.
Vad är de aktuella prognoser för Justin nya designer lukt? Tio gånger så mycket.
Men ribban är satt ganska högt - "Glow" av Jennifer Lopez fick 100 miljoner dollar i försäljning under sitt första år redan 2002. Britney Spears bugade sedan "Nyfiken" två år senare och det gjorde samma sak.
Tror du att Justin har någon chans att slå det?
jbsource.org

seepid.com

Seepid är det bästa sättet att få fler besökare till din blogg. Gå in på http://www.seepid.com för att komma igång.

Dagens bild

så söta!

Gå in här: HÄÄÄR och registrera din blogg om du vill ha mera läsare, du har ingenting att förlora! :)

Justin twittrar



Twitpics:

Justin Bieber, 'Camping Is Legit'
Justin Bieber, 'Camping Is Legit'
Justin Bieber, 'Camping Is Legit'

Selena med Justins skjorta

Chuck Liddle, Jeremy, och Justin Bieber UFC LAS VEGAS




Justin och hans pappa, Jeremy, fick hänga med kända UFC fighter Chuck Liddel och efter kampen, ledde de tillbaka till sin takvåning i Paradise Tower på Hard Rock Hotel & Casino.

- justinbieberzone

Augusti numret av twist

Justin boxas med David Haye.

 

Pattie uppmanar Justin att ha säkert sex




Justin har enligt uppgift fått ett föredrag om "säker sex" av hans mamma Pattie Mallette.
Vi vet att Justin och flickvännen Selena Gomez har blivit ett av de mest omtalade tonårs parets i Hollywood, men Pattie har varnat Justin att en oavsiktlig graviditet kan förstöra deras karriärer.
En initierad källa uppgav för Star Magazine, "Justin har sagt rakt upp som om han har sex, han hade bättre skydd".
Justin och Selena är båda födda till tonårsföräldrar.
En insider tillade: "Alla vet att deras avsikter är goda, men de vet också hur lätt det är att hetsa upp sig när man är ung och kär. Det skulle bara ta en stund av svaghet för att orsaka vad som kan vara en livstid av ånger. Det viktigaste är att Justin och Selena inte kastar bort sin fantastiska framtid eftersom det är slarvigt och dumt". Lade insidern till.
Nyligen har Justin och Selena tillbringat självständighetsdagenhelgen ombord på en 155-fots yacht förtöjd i Sag Harbour Marina i New York. Paret fick sällskap av musiken mogulen Russell Simmons.

Justin & Jeremy på Hard Rock Hotel & Casino Penthouse under UFC i Las Vegas


Justin vara för ung för att spela, men han njöt av ett glamoröst boende med sin pappa Jeremy Bieber på Hard Rock Hotel & Casino i Las Vegas över helgen, 4 juli

Justin och Jeremy var i stan för en UFC kamp, och även om de inte var i ringen, arbetade det ihop en god aptit
Enligt Celebuzz.com, tog Justin och hans pappa full nytta av allt som room service hade att erbjuda-middag pizza, kycklingvingar, vitlök, churros och mycket mer! Justin kan vara små i bilden men han kan äta en stor måltid med de bästa av dem!
Hotellets penthouse var passande för den bedårande superstjärnan, utrustad med en film teater, gigantisk badtunna och väggar som påminner om Biebs platinaskivor.
Justin twittrade om kampen, han sade att han hade en fantastisk tid och var spännande att itta på det med sin pappa. Justin blev nyligen nominerad till fem Teen Choice Awards,bland annat det eftertraktade "Male Hottie"-priset mot Joe Jonas och Robert Pattinson.

fortsätt rösta

Blir jätte glad om ni röstar på min blogg, jbieberdrewblogg.se, skulle vara super shysst! Tack på förhand ♥


Kenny Hamilton & Schools4All.org

Justins followers kraschade Dana White's BlackBerry

Presidenten för UFC (Ultimate Fighting Championship) Dana White (bild till höger)älskar Twitter på grund av hur han kan kommunicera direkt med miljoner fans.
Men han fann Nackdelen med Twitter under UFC 132 i lördags natt efter Justin tweets om honom.



Enligt New York Post är Justin mer än 10 miljoner followers tog varsel, och många svar och retweets kraschade Dana White's BlackBerry. Det var därför han var relativt lugnt på Twitter för en Fight Night.
Justin far, Jeremy Bieber, har varit på UFC slagsmål i det förflutna. Men detta var första gången för Justin deltog i striderna.

Justin och Brittany?

För lite mer än en månad sedan fick vi ett mail från någon som i grunden handlar om en tjej som heter Brittany. Det går några rykten att Justin uppenbarligen har träffat henne ett tag nu. En av våra gamla medlemmar förbises det och aldrig pratade om det.

I detta mail innehöll även några VIP-biljetter / pass som förmodligen Justin skickat till Brittany. Men naturligtvis kunde det ha varit någons biljetter och VIP-pass. Även om mailaren berättadeatt hon fick det av Brittanys Facebook. Bredvid bara bilder av "Brittanys" biljetter och pass, Bifogat i mailet var några bilder av Brittany och Bieber på Meet & Greet och Backstage:

Klicka för att stänga bilden

E-postmeddelandet skickades till oss efter denna bild på Justin som kysser en tjej. Alla trodde det var Selena.

Rolig saker om denna bild. Männsikor diskuterade om det var ens Selena eftersom den här tjejen har ett ganska platt ansikte, ungefär som Brittany. Det fanns ett fåtal människor som diskuterar om det var Justin eftersom han har ett födelsemärke på halsen. Det var aldrig en klar (ej redigerad med färg) bild av Justin och den som den här tjejen är. Det gjorde det svårare att ta reda på vem det var på denna bild. Folk var säker på att det inte var Jelena, men kunde det ha varit Justin och någon .. annan?


Det kom ett till mejl, genom FormSpring:



Länken är till BrittanysFacebook och det är en bild av henne kysser någon som liknar väldigt mycket på Bieber. Jag måste säga, jag tycker det är konstigt hur det bara finns bilder på Brittany flickan och en pojke, när Justin bara råkar vara i hennes område.




Brittany bor i NY, och bara några dagar sedan tillbringade Justin tid i NY men han var med Selena under större delen av tiden, förstås. Det kan vara Justin, eller bara någon som ser ut ungefär som honom. Vad tror du?


Justin och Jeremy på UFC

Justin med fans i NY

14.jpg
11.png
9.png
7.jpg
8.jpg
6.jpg
5.jpg
13~0.jpg
12~1.jpg

Dagens bild

Justin-bieber-bei-den-bet-awards_large

Dagens bild

Justin-bieber-bei-den-bet-awards_large

Selena erkänner äntligen!

Spola fram till 5:00 där pratar dom om Justin och vid 6:50 kan man höra att hon erkänner!

Nya Jelena bilder!

Jelena på Thai Restaurang, Manhattan NYC


Justin och Selena Gomez var till Siam Inn där paparazzi knäppte bilder av dem håller varandra i handen.



Justin och Selena sågs äta thailändsk mat en thailändsk restaurang på Manhattan igår (30 juni)

Justin köper present till Selena = helt falskt!

 

Enligt In Touch Weekly, var Justin "så orolig efter Selena behandlades för undernäring och utmattning att han skickade henne en dyr klocka för att lyfta upp henne ."


Justin överraskade förmodligen Selena med klockan, som den påstådda "vän", säger Gomez "har velat ha i flera år, men hennes föräldrar ville inte låta henne köpa den." Det ären $ 30,000 Chanel klocka.
Det är ganska dyr gåva!
Men tyvärr är inget av detta sant.
En talesman för JB berättar för Gossip Cop att Bieber inte köpte Gomez klockan, och uppmanarberättelsen "helt falskt."

Twitpic: