Paparazzi för Halloween?

Justin Bieber is a MegaMindJustin Bieber is a MegaMind


Justin Bieber är tydligen en paparazzi för Halloween!
Den 16-årige musikern klev ut i svart och nörd-glasögon för premiären av Megamind som hölls på en Theater i Hollywood i lördags eftermiddag (30 oktober).

Justin twittrade sina planer för helgen, "fick en tidig morgon i morgon och ska slå premiären av Megamind att stödja Will Ferrell! sedan till San Diego för en show .... vänta ... "


Justin @ MegaMind premiären








EMA 2010 - En ny Reklam



7 Noverber på Röda mattan kl. 20:00 och galan 21:00 på MTV i Sverige, LIVE.

Han har blivit nominerad i tre kategorier rösta rösta rösta!
Best New Act.
Best Male.
Best Push Act.

Ny bloggdesign! ÄNTLIGEN! :D



Hej beliebers!
som ni ser har jag ny bloggdesign nu, blev ganska nöjd faktist, fast jag ska kanske lägga till nått på headern, och den går lite ut i kanten där, men ska fixa det imorgon!
Ska även greja i menyn också!
men iallfall, känns skönt att ha en ny design


Vad tycker ni om den? :)

Familjen Anka på JB konsert

Justin kommer debutera hans "Never Say Never" Music Video During Game Three Of The World Series!






Slutligen finns det en anledning att titta på årets mediocre ratings filled World Series mellan Texas Rangers och San Francisco Giants!
En helt spanking ny video från Justin Bieber kommer debut under pre-show av spelet tre på Fox 30 oktober.
Associated Press rapporterar att Justin Bieber, 16, kommer att debutera sin efterlängtade musikvideo, "Never Say Never", under Fox pre-show för spel tre i World Series. Låten kommer finnas med på hans kommande akustiska album som kommer att släppas 23 november.

Till skillnad från någon av hans filmer hittills, "Never say never" har en Major League Baseball tema och delar av den besköts Angels Stadium i Anaheim, Kalifornien.

Inte en att välja sida, kommer Biebs vara idrottsliga redskap från båda lagen tävlar i World Series, The Texas Rangers och San Francisco Giants.

Major League hoppas att genom att införa en tonåring pop-känsla in i World Series, att det kommer att locka högre betyg från den yngre publiken. Justin kommer inte att vara den enda stjärnan i samband med antingen - American Idol-vinnaren Kelly Clarkson, kommer att sjunga nationalsången på Texas Stadium i Arlington.

Demi Lovato Justin Bieber HOOKUP?!

justin-bieber-demi-lovato


OMG!
Justin Bieber hade en hemlig krok upp med Demi Lovato, enligt Life & Style. En källa nära dem sade att Demi trodde Justin var väldigt "mogen för sin ålder" och var ganska "chockad" för att lär vara  utmärkt på att kyssas. Skulle ni stödja Demi och Justin tillsammans?

Fancy (drake cover) - Justin Bieber & Jaden Smith LIVE 10/28/10

Caitlin kör Justins range rover

Caitlin Beadles drive Justin Bieber around in his Range Rover
Caitlin Beadles drive Justin Bieber around in his Range Rover

Willow Smith och Justin Bieber gör Dougie Dans på Staples Center LA Oct/25




Justin Biebers utsålda konsert på Staples Center i LA 25 oktober väckte en överraskande gäst, Willow Smith.
För några av er som inte vet vem Willow Smith är, hon är en skådespelerska och sångerska som är dotter till Will Smith och Lilla syster till Jaden Smith.
Hon gjorde sin skådespelardebut 2007 i filmen I Am Legend, och var mest framgångsrika i filmen Kit Kittredge: An American Girl, där hon vann Young Artist Award för bästa prestanda i en spelfilm.

På Justin Biebers konserten sjunger Willow Smith sin första singel "Whip My Hair". Förutom sång, slog sig JB och Willow upp i en dans freestyle, undervisning skrikande fans hur Dougie.


Här är videon:

Justin vill raka av sitt hår till nästa album






Justin Bieber vill raka av allt sitt hår.

Justin är känd för sin frisyr varumärke och sägs ha funderat på att byta  hans hår utseénde, han hävdar att han ska raka av allt

Enligt The Sun avslöjade JB: "Det är kanadensisk hockey hår. Jag har klippt den här stilen olika sätt, men jag tänkte om rakning bort eller förändra den. "

Han tillade: "Jag vet nu är inte rätt tidpunkt. Kanske för min nästa album. "

-justinbieberzone

En tidning förnekar photoshoppande Makeup på Justin's ansikte



Justin Bieber täcker det senaste numret av brasiliansk Magazine, Todateen Star, och han ser bra ut ... kanske lite för bra. Todateen Star anklagas för photoshoppa några ögonskugga och läppstift på Biebers ansikte.

Todateen utfärdat följande Photoshop förnekande av Huffington Post, som översatt den från portugisiska:

"Vi kunde inte undgå att märka dina kommentarer och tweets från bilden av Justin på tidningen omslag. Vi skulle vilja säga att det inte skett någon förändring gjorts i området i sångarens ögon. Vi hade ett tekniskt problem som mörknar vissa områden i bilden. "

"Vi vill också säga att vi alla tycker att Justin är mycket naturlig och vacker.
Vi skulle aldrig tro att det är nödvändigt att ändra bilder på honom. Naturlig skönhet säger allt, eller hur? " sa Todateen Magazine personal.

Så beliebers, tror du bilden ovan redigerades?

Anaheim, California; (27 oktober)







Klicka här om du vill se mer bilder :)

First Step 2 Forever Photoshoot




Gråter Justin i sin film?




Såg ni denna delen i trailern av "never say never" ? Jag tror att han gråter, men vad vet jag? Han kanske bara gnuggar händerna i ögonen för att han är trött eller något. Kanske handlar det om Caitlin? Eftersom att det är Christian Beadles och deras mamma på bilden brevid Justin. Well.. vi får veta svaret när filmen kommer ut. CREADS!

Vad tror ni? ;P

Fixa din egna halloweendräkt

Justin Bieber- Overboard 10/24/10

Snygg snyggare Justin



Älska bilden <3!

Jag tänkte bara säga att i helgen kommer jag nog att börja på en ny bloggdesign.
Jag sa att jag skulle göra det för säkert 2 veckor sedan, men det har helt enkelt inte funnits tid, jag har haft så mycket med skolan nu ...

Men i helgen ska jag börja.
Vad tycker ni att det ska vara för färg på den? :)

Lakers match i L.A 26/10






Justin som zombie


Söt som alltid ! =D

4 nomineringar i AMA till Justin

Stjärnan's makt på den kommande American Music Awards fick just hoppade upp ett snäpp - eller 20. Utöver den tidigare aviserade prestanda från Christina Aguilera, i november 21 visar på Nokia Theatre i Los Angeles kommer innehålla debut AMA framträdanden från tre av musik hetaste unga stjärnor.

Justin Bieber, Katy Perry och Ke$ha kommer alla att uppträda på mässan tillsammans med en förteckning över veteran handlingar inklusive Bon Jovi, Pink och Usher. Passande nog är alla tre nybörjare också nominerad till årets artist, en kategori som har tunga hitters Eminem och Lady Gaga också. Em och Lady Antebellum leda alla nominerade med fem vardera.

"Som en småstads kille från Kanada, jag aldrig trodde att jag skulle bli nominerad till intermätningsmetoderna, än mindre att uppträda på utställningen," sa Bieber, enligt Associated Press, som tillade att den 16-åriga bekände att känna "extremt ödmjuk och hedrad" av inbjudan att spela föreställningen.

Fler presentatörer och artister kommer att meddelas i kommande veckorna.

"Justin, Katy och Ke$ha har varit på toppen av listorna under hela året. Vi är glada att se var och en av dem göra egna AMA historia", AMA producent Larry Klein sade i ett uttalande tillkännager tillägg. Bieber är nominerad i fyra kategorier totalt, medan Ke $ ha och Perry är upp till tre priser.

Vinnarna kommer att fastställas genom online-omröstning på AMA.ABC.com.

Bilder från Like-hit som justin var med i










Min mamma var till Frankrike, så jag fick denna tidning som heter Like-Hit , det är bara justin i den :)!
Man fick med två megastora postrar :D

Justin påväg till doktorn






Den 26 oktober var Justin påväg till en doktor .. inget allvarligt, troligtvis

JoJo on the radio interview



My Worlds; The Collection- Cover

Dagens bild


Snygging! ;)


Jag ska bort ikväll, så kanske inte uppdaterar så mycket då! :p

Justin Bieber donerar 500 biljetter @ Varietys 4th Annual Power of Youth Event




Justin Bieber deltar Varietys 4th Annual Power Of Youth Event som hölls på Paramount Studios Hollywood, CA, den 24 oktober, 2010.
Justin Bieber anlände på röda mattan på Paramount Studios i Hollywood iklädd en ljus pumpa orange tröja med svarta jeans.

Han var där för att fira makten barnen och tonåringar kan ha i världen. Variety's Power of Youth är ett initiativ som uppmuntrar topp unga talanger att engagera sig med humanitära orsaker, använder sina positioner i populärkulturen att motivera andra att göra detsamma.

För att fira, donerade Justin 500 biljetter till de olika välgörenhetsorganisationer som deltar i programmet så att de kan ges till barn.

Bieber tweeted om händelsen sade: "bästa var att jag fick jag att överraska välgörenhetsorganisationer hedras. Min show i morgon på Staples Center i LA är slutsålda men ... Vi sparade 500 biljetter att ge 100 vardera till varje välgörenhet hedras för att ge till barn i behov och låta dem ha en kul kväll som de förtjänar. "

Även vid händelsen var skådespelerskan Victoria Justice och verklighet stjärna Kendall Jenner.

Justin @ Variety's Power of Youth.











Tweets från Pattie

http://justindrewbieber.blogg.se/images/2010/dd_113893440.png

Intervju: Laser Tag olyckan



Justin blev intervjuvad om ryktet där de säger att han slagit till en 12-årig pojke. 
Justin säger dock "ingenting hände".

JUSTIN GER UT 500 BILJETTER PÅ "POWER OF YOUTH EVENT"

40 åring på JB's konsert!



haha ^^

Trailer till "Never Say Never"

Behind the scenes 22/10 i Sacramento

Speaking in Tongues Combo Kanec's Class

Never say never 3D brillor?



Justin twittrade denna bild ;)

Justin's gamla Volleyboll team

förlåtförlåt!

Jag har inte hunnit blogga så mycket på denna blogg just nu, jag har haft fullt upp så det har inte funnits tid..


Därför gör jag något åt det nu nu... Någon som vill gästblogga här under typ några veckor eller något? Skulle verkligen hjälpa mig otroligt mycket. Skicka ett mejl till [email protected] ! :)

Justin i japan tv


justin
Uploaded by pubjapaned. - See video of the biggest web video personalities.

Pattie är inte glad över Justin's karriär



Biebers mamma, Pattie Mallette har anställt hennes egen legal team eftersom hon
känner att hon håller på att tappa om sonens karriär.

Källor säger att Pattie inte får läsa Justin självbiografi tills den kom ut -
och hon hade ingen aning om att han skulle göra en linje nagellack (sälja nagellack).

"Ingen i Justins "läger" berättade det till henne," sa en initierad källa till RadarOnline.

"Hon fick reda på det genom att läsa det i pressen."

"Hon vill inte att någon ska tro att hon är efter sonens pengar - och det är hon inte."

"Men hon har inte köpt kläder till sig själv på två år! Hon flies(?) tränare. Hennes son
skriver en självbiografi och ingen visar inte ens det för henne.

"Det är löjligt. Och Pattie plågas verkligen  över det."

"Hon är i en tuff position. Hon känner att hon skärs ut ur sonens
näringsliv (business life) av människorna omkring honom. Hon vet inte vad hon ska göra. Det var ett stort steg för henne att äntligen gå ut och leta efter en advokat för henne själv."

"Nu får vi se om hon klarar detta."

Tror ni på detta?

detta är nog bara ett rykte!

Justin Bieber tillbaka i LA på Private Jet



Justin Bieber flög till LA i ett privat jetplan idag, sån lyxighet kan dom flesta av oss bara drömma om.



Återvände från en utsåld konsert i Vancouver som en del av hans 25-stop turné för My World 2.0. Han gick av planet och såg ut som om det bara var ett annat flyg.



Happy! :D





Min mamma har varit till frankrike, så jag fick denna tidning! Det är en fransk tidning och den heter Like-Hit!

Man fick även med två st Mega postrar på justin! det var liksom justin på varenda sida i tidningen :D :D

Personliga foton




Justin-justin-bieber-8030479-453-554.jpg
justin-33-justin-bieber-1083852_600_450.jpg
78693.bmp
4743.png
4326.bmp

Justin Bieber's Laser Tag Scuffle

FLASHMOB @Chile


Intervjuer med Cris Horwang för thailändska Fans



Justin Bieber intervju på Thailands pratshow TV-programmet "Woody Pratsam" Intervjun gjordes backstage i Tokyo, Japan fans möte.








sorryy.



Hej biebz!
Jag vet att jag inte uppdaterat på typ 1 dag nu?
Sorry för det, men jag har helt enkelt inte haft tid! Har måsta pluggat en massa till provet :/
that's life! Hoppas ni överlever endå =)

Ska ju förövrigt lägga in den nya bloggdesignen, men jag ska ändra lite i menyn, därför har jag inte gjort det ennu ;p
hare gött!

Nytt julalbum?


"Hey Dan Kanter jag tror vi måste göra aukustiskt album för alla fansen innan jul...eller vi kanske redan har gjort det....hmmmm ;)"


WOHO! :D :D

Tweets från Jeremy:

Bieber drivs till tårar



Den kanadesiska sångaren, Justin Bieber vägrade att komma in i sin mammas bil efter att ha misslyckats med provet - han föredrar att gå hem i regnet och tjura på egen hand.

Super-säkra Justin hade tänkt att springa igenom testet och tjäna ett körkors tillstånd. Som skulle ha tillåtit honom att komma bakom ratten på sin 16 års present - En Range Over som han fått av sin mentor, Usher.

Men tonåringen Justin misslyckades med att göra testet och blev dryg medan hans mamma försökte få hem honom.
Justin sa: .. "Det fanns inte en chans att jag kunde sitta i passagerarsätet, jag grät som en 10-åring. Hon ringde mig när jag gick till hörnet av parkeringen och ställde mig på gatan, Jag kände varje bil som körde förbi, hur det knäckte mig"


"Någon tjej körde förbi, hon satt på mascara medan hon körde ner för gatan - men hon hade säkert ett körkort, hade inte hon det?"

"Någon kille åkte förbi i en lastbil, rökte en cigarett, som han kastade på gatan som om världen var hans askkopp".

"Jag vrålade efter honom, 'Jag hatar dig!' Det kändes så bra. Jag röt till nästa kille, 'Jag hatar dig också!
Och jag hatar dig! Och jag hatar dig!'"



Justin klarade sitt test en månad senare i april i Atlanta, Georgia, och har sedan dess kört en range rovers.


källa

Kändisar har bieberfever!

Videosar jag inte lagt upp!


Tror inte jag lagt upp denna video tidigare, men det är iaf från Vancouver när justin hyr en bil med sin pappa^^

Kan ju passa på att ladda upp den här samtidigt, Justin flirtar med ett fan på Narita flygplats i Japan.

JB i några tidningar

TV guide Magazine:

Twist:







Heat:

XFactor Magazines:


Top of the pops:




Christian kör Justins range roover



Justin: Stop! Stop! Stop!!
Christian: I didnt hit the bush!!
Justin: Yeah you did
Christian: That car scared me!
Justin: watch this mailbox

Gå klädd i lila den 17 november!

Den 17 november 2009 släppte Justin sitt första album, My World.Alla beliebers kommer att bära lila för att hedra honom denna dag. Gå med oss! :)
Haha, jag fyller år den 17 november :D


Det finns en grupp på facebook som ni kan gå med i också =D


http://www.facebook.com/event.php?eid=111174005612476



Jeremy & Justin


Justins pappa har denna som sin twitter ikon! ;)

Justin jumps off a cliff

Justin anklagad misshandel på en pojke på Lasergame Game Center




Justin Bieber hamnade i lite problem i fredags kväll på en laser tag center i Richmond, BC Kanada.
Ägaren av en laser tag centrum säger att Justin sparkades ut ur anläggningen efter att en pojke anklagade honom för att ha slagit honom
Justin Bieber kom till anläggningen med två livvakter och spelade en omgång laser tag med 12 till 14 andra spelare. Personal av laser tag centrum sa att Bieber iakttogs runt och kraftigt riktade under spelet.

Bieber är i Vancouver för en konsert på tisdagen.

Richmond RCMP bekräftade de utreder en misshandel där en 12-årig pojke på en underhållning anläggning.


Justin Bieber värd för MTV EMA Awards via Internet

´

Justin Bieber är värd för MTV European Music Awards (EMA). Dock kommer han inte kunna närvara vid MTV EMA Awards i Madrid i november, men det betyder att han inte får vara värd för showen från cyber space.

JB var bara namnet som EMA: s digitala värd. Justin kommer att prata med dem som sett showen på hans Twitter-sida och att se folk pratar om det på mobiler och datorer. Detta är en bra idé för MTV, särskilt med tanke på att Justin är en av dem största på twitter som har mest följare i världen.
Och btw, Justin är nominerad i två kategorier i år på MTV European Music Awards, Best Male & Best New Act


Klicka här för att rösta på  Justin Bieber
















Justin @Vancouver Airport 14 Oktober










har grejat ny header

Hej,
har suttit o hållit på med en ny header i två timmar nu.
Ska lägga in den imorgon lr ikväll

(klicka på bilden för att få den i större format!)



Vad tycker ni, hiss eller diss? :P
jag blev ganska nöjd med den, men dom där vita grejerna övanför texten Justin Bieber kanske jag kommer byta yt mot nått annat! ;)

Justin i senaste numret av Julia






Sorry om bilderna inte är dem bästa men jag tog dom med min webcam!
Jag blev lite chokad när justin var på baksidan med proactiv reklamen :O hade ingen aning om det xD

Justin's bok är redan känd bland kändisarna

Justin Officiell värd





Justin Bieber kommer att vara den officiela europeiska MTV Music Awards värd 21:00 centraleuropeisk tid den 7 November. Se hela showen live från mtvema.com. Justin "Jag är så glad att alla mina fans kommer att titta på showen online med mig. Det kommer att bli som en gigantisk, global party i mitt hus"

Speaking In Tongues - Shawty Mane med text



Alrite..aha…yeah
Speaking in tongues
yabba dabba dabba da da daVoala..Im killin this … caca
Call up Lady Gaga..on my..on my telephone
Hella dome..yeah..my girl beats..no metronome

My new chick..she a yellowbone
I buy her yellow stones..cause I like it when she got that yellow on
So Im a raptor..tearin it up like a tractor
Matter fact..I’m killin this track..you’re a slacker
Sack like a sacker..hello Mr. Brady
Tell em leave his hair to the guy who sings “Baby”
Baby..come and try to save me
Lately..Ive been hearing these things that sound crazy

Like..Speaking in tongues
All right..alrite stop..drop and roll..Justin Bieber is on fire
Its time to realize its time to call me Young Sire
You’re the seller..Im the buyer
You’re the teller..and Im hired
Im higher than the highest point
Yes..I am flyer
And Im wired to the game..stay dry when it rains
Im tired of the fame..are you proud of the pain
Justin Bieber Lyrics http://www.justinbieberzone.com

Yes..were the same..yes..Im insane
And my mane hangs down..Im a puppet..got strings
I murdered that..mayne..
Shawty Mane..Shawty Mane..what you doin..Shawty Mane?
Im Justin Bieber
You guys might know me as the guy you know who sings “Baby”
You know..uh..Im a singer..pop singer
Im white

But..um..you know..thats why i do this
Just to prove that..you know
I got skills..on..on..on the rap game
So..yeah
What up JulKeyz? Yo..I killed that
All right..peace.



Regissören Jon Chu om "Never Say Never"




Det är ett ögonblick vi alla har väntat på, Beliebers! Justin twittrade vid midnatt den 15 oktober och avslöjade titeln på hans 3D-film som kommer att ha premiär den 11 februari: Never say Never!

För er som pusslade ihop filmens affisch, är förmoligen lättad att äntligen veta titeln! Regissören Jon Chu förklarar meningen med Never Say Never:

"Det är från en av hans låtar, men också tanken på varje ögonblick i sitt liv," Jon berättar USA idag.
"När han var liten, sa vissa, "Du kan inte spela trummor, och det gjorde han". Eller, "Du kan lägga ut det på Internet, men ingen kommer att se det. "Då miljoner människor såg det"

Justin och Jon visade också en annan överraskning igår: en fantastisk video med Justin's fans sjöng med till hans hitlåt "Baby!"

Nu när du vet titeln, är det dags att markera i din kalender så att du inte missa Never Say Never den 11 februari!






Soundcheck @ Hawaii

Jag har glömt ladda upp dessa videosar från när Justin var i Hawaii o. uppträdde, men här kommer dom :D <3







Aa, det var några iaf ^^

Japan bild

Dagens bild!

Vi hoppas att han åtminstone själv kommer bära det!

så söt (: ♥

Posh24 om justin's kollektion av nagellack:

Nagellack? Seriöst?

De flesta kändisar har utökat sitt varumärke med klädkollektioner och parfymer, och majoriteten av kändisarna som säljer kosmetika och sminkprodukter är tjejer, eller hur? Tja det vill Justin Bieber göra ändring på! Han ska lansera sin egen kollektion av glittrigt nagellack, ja du hörde rätt! Nagellacket som heter "One Less Lonely Girl" är riktat mot hans miljontals unga kvinnliga fans och kommer säljas exlusivt på Walmart före jul och efteråt kommer det även att finnas på andra butikskedjor så som Target, Sears och Ulta. Underligt val Justin, vi är minst sagt förvirrade... men vi slår vad om att de kommer bli slutsålt på första dagen precis som hans skivor.

Usher fyllde år igår!




Grattis säger vi till Usher som fyllde 32 år igår, G R A T T I S ! :D

Ny design! :)


en bild jag gjorde i photoshop ;D


Tänkte bara säga att jag nog ska börja med en ny design idag, det har dröjt lite, men idag känner jag att jag måste börja :D hihi!

men ni får ha det gött!
pusss ♥

Intervju i Japan

Hela filmaffischen är ute nu! :)



Filmen ska alltså heta Never Say Never! :D

"Justin Bieber 3D Movie" Poster pusselbitar




Mer bilder från Hawaii

















Justin kan ha blivit avstängd från att dejta



Justin Justin Bieber kunde ha blivit avstängd från att dejta av sin mor. Hollyscoop rapporterade att Pattie Mallette som fastställs i lagen om dejting spelet efter den 16-åriga kanadesiska pop sensationen kysste Jasmine Villegas, hans förband på "My World 2.0" - turnén och hans kärleks intresse i hans musikvideo till "Baby".

"Pattie flippar ut för att hon tappar kontrollen över hennes pojke"


"U Smile" sångarens mamma vill enligt uppgift  se till att ingen tjej kommer att äventyra sin sons karriär. "Och hon är rädd att hans besatthet av tjejer är påfrestande av tid och energi, och äventyrar hans musikkarriär", så hävdade insider.






Justin pratar om sin bok



Det gick inte att göra den större, men hoppas det funkar endå! (=

First Step 2 Forever: My Story


INFphoto.com


Den har äntligen kommit! Justin Biebers mycket efterlängtade självbiograf, 100% Official Justin Bieber First Step 2 Forever: My Story, den kom i butiker den 12 oktober och fans slukar den!
Justin har återigen antände Bieber feber med denna tryckta förundran och fansen diggar den!

Här är vad några av Justin's största fans hade att säga om den 240-sidors sensation:

HeyThereHillary tweets, "@ justinbieber ok, denna bok är galen. Rolig & inspirerande på samma gång :) Älskar det"

MoBieberLautner tweets, "@ justinbieber, jag började läsa ur boken för några timmar sedan, och jag kan inte sluta läsa :)

Vissa fans älskar boken så mycket att de redan har läst hela boken! BieberLoverNY twittrade, "@ justinbieber, jag har läst ut hela boken idag, den är så fantastisk så jag kunde inte sluta läsa :)

Boken är även ett trend ämne på Twitter! xcruushx twittrade " , läntar tills jag får # firststep2forever @ justinbieber "

Det låter som Justin har hittat ett annat sätt att toppa listorna.








Speaking In Tongues-Shawty Mane



Justin Bieber WHO KNEW I COULD RAP

Justin twittrar:

Justin lämnar Hawaii 10 Oktober






Justin - Tokyo Dome Center













Selena: "Jag försöker skydda Justin"


Selena Gomez har talat ut om vad hon sagt om Justin Biebers hår förra veckan.


Selena blev
attackerade av några Beliebers.
Eftersom de:
a)
Älskar Biebers hår.
b)
är galna.

"Jag menade att han ibland gör den lilla saken när jag umgås med honom när han skakar det! Det är bara så irriterande!" Du kommer att skada halsen eller göra något som kommer att skada dig!" Sa Selena när hon var med på Ryan Seacrest's radioprogram.

Hon tillade: "I grund och botten är jag bara försöker skydda Justin eftersom jag älskar honom, jag vill bara att hans hals ska vara okej som jag är säker på att alla hans fans kommer att älska!"

Likadana armband?





Justin & Jasmine V har likadana armband! :O

First Step 2 forever har släppts nu!





Väntan är äntligen över - Justin Bieber's första officiella bok, Justin Bieber: First step 2 forever: My story, är ute nu!
Läs den: J-14 Twitter Utmaning: ett exklusivt Justin fotogalleri

Boken kommer att ge fansen en inblick i Justin berättelse och vad som händer bakom kulisserna som ledde fram till hans My World Tour.

"Jag skrev den åt dig [fansen]," Justin säger. "Det har fått en hel del av exklusiva bilder och en massa häftiga saker om mig och hur jag fick upptäckt och hela historien."

boken går att köpa på CDON.com !

Justin kör moped i Hawaii

Video: Justin klippdyker i Hawaii

American Music Awards, Nominations

Getty Images (3)

Favorite Male Artist, Pop or Rock
Justin Bieber
Eminem
Usher

Favorite Album, Pop or Rock
Justin Bieber – My World 2.0
Eminem – Recovery
Katy Perry – Teenage Dream

Artist of the Year
Justin Bieber
Eminem
Ke$ha
Lady Gaga
Katy Perry

T-Mobile Breakthrough Artist Nominations
B.o.B
Justin Bieber
Taio Cruz
Jason Derülo
Ke$ha
Lady Antebellum
Travie McCoy
Mike Posner

Justin i Tokyo, Japan (13 oktober, 2010)




Justin Bieber sågs i Tokyo Dome City Laqua trädgård (13 oktober)
JB såg ut att roa sig väl medan han sjöng igenom tre av hans hits "Baby", "U Smile" och "Never Say Never".








Hawaii-bild

:)

Det kommer mer bilder imorgon, för jag hinner inte uppdatera mera nu för jag har läxor som måste göras :/

därför söker jag en till som kan blogga med mej på bloggen ;D !
puss biebz ♥

Bilder från Justin's bok







Jasmine ramlar på scen efter att ha sjungit overboard

Justin Bieber på stranden i Hawaii









Klicka på de små bilderna så ser du dom i större format! :)

två bilder från Hawaii :)

1.jpg
2.jpg

Fulaste JB bilden någonsin?




Den ser lite creepy ut :o men det liknar inte på Justin!
Vad tycker du?

Intervju med Access Hollywood @Hawaii







Justin åker till Japan imorgon

¨

Justin åker till Japan imorgon! :)

På t-shirten står det: "I left my heart in Hawaii"

JB's bästa kompis Chaz fyller 16



Igår fyllde Chaz Somers, Justin's bästa kompis år :)
Han fyllde alltså 16 år igår, Grattis! ;D

"Justin tillåts inte en Halloween-kostym"

Justin Not Allowed A Halloween Costume

Twitpic från Pattie, Justins mamma

Justin Fick Hawaii kaka


Justin twittrade bilden ovan på en väldigt cool tårta han fick på Hawaii, där han var på semester och hade konsert.
Justin twittrade också om hans tid på Hawaii som han spenderade med vänner och familj :
"Sjuk dag ute på båten med hela besättningen. lilla Jack Johnson spelade något och solsken och havssköldpaddor och några delfiner. Great Day. "


Justin ska även snart till Japan där han ska fortsätta sin tour.

Han twittrade, "till Japan 2morrow! Flyger in från fans över hela Asien! Ser fram emot få träffa alla. "

Justin Bieber in Concert Performance - Hawaii 2010/10/08

Justin Bieber sjunger “U Smile” – Hawaii 8 oktober , 2010



Justin's konsert på Hawaii - Somebody to Love


Justin Bieber feat. Jasmine Villegas (inte Jessica Jarrel) – Overboard


Justin's konsert på Hawaii och det lyckliga fanet.




Justin ger Jasmine Villegas en stor kram på Hawaii




Det rycktas att Justin Bieber ger flickvännen Jasmine Villegas en stor kram när hon anländer till Hawaii på torsdag eftermiddag (8 oktober) På Hawaii, Justin spelade två sol-out konserter på statens huvudstad Honolulu.

Nästa dag mötte Justin upp med Jasmine V och bästa kompis Jaden Smith för en båttur på en katamaran kallad Mai Tai.
Justin tweeted, "Bra kväll Hawaii  och bra semester här. Jag, Jaden och @ JASMINEVILLEGAS alla hade en fantastisk tid. Tack, kan inte vänta med att komma tillbaka! "

Selena pratar om Justin

Justin får ett pris för välgörenhet

Den 24 oktober kommer Power Of Youth som anordnas av showbiz tidningen Variety äga rum i Paramount Studios, och efter att ha imponerat på domarna så står det nu klart att Justin kommer att få ett pris - Philanthropy Award!


Stjärnor som innan har blivit nominerade: Corbin Bleu, Miranda Cosgrove, Keke Palmer, Jesse McCartney, Abigail Breslin, Jonas Brothers, Hilary Duff, Dakota Fanning, Selena Gomez, Taylor Lautner & Cyrus Miley.

Justin betalar för Jasmine V

Justin Bieber Paying For Jasmine Villegas


Jasmine Villegas var inte bokad för Justin Biebers oktober uppträdande på Hawaii på grund av budgetnedskärningar. Justin öppnade då sin egen plånbok för att betala för henne.

En insider berättade för Life & Style Weekly: "Justin betalar ur sin egen ficka för att få sitt nya söta hjärtegull med sig. Han ska stå för hela notan. Oavsett vad Justin vill, så får han det!"

- oceanup

Justin på omslag till Upss!



Biebz vann "hetaste Hottie" Award, slog Taylor Lautner och Taylor Swift



Justin Bieber har placerats som Hottie "tilldelning 2010 australiska Nickelodean kids Choice Awards" genom att slå en topp utmanare som Taylor Lautner

Justin Bieber förklarades som segrare på fredag kväll, den 8 oktober på Sydney Entertainment Centre.
Den andra utmanare till "Hottest Hottie"-utmärkelse var Rachael Finch och Grammy vinnare Taylor Swift.

2010 Australian Nickelodeon Kids’ Choice Awards:

# Best Book: Twilight Series
# Fave International Band: Black Eyed Peas
# Fave Song: “California Gurls”, Katy Perry feat. Snoop Dogg
# Fave TV Show: “iCarly”
# Fave TV Star: Selena Gomez
# Top Toon: “SpongeBob SquarePants”
# The LOL Award: “iCarly”
# Cutest Couple: Zac Efron & Vanessa Hudgens
# Hottest Hottie: Justin Bieber
# Fave Movie: “The Twilight Saga’s Eclipse”
# Fave Movie Star: Miley Cyrus
# Fave Kiss: Miley Cyrus & Liam Hemsworth, “The Last Song”



Justin startar The One Less Lonely Girl Collection med Nicole från OPI









Det finns inte bara Justin Bieber böcker, kalendrar och lakan, men nu finns det Justin Bieber nagellack!
Justin Bieber's ledning har utformat en linje av färger kallad en One Less Lonely Girlkollektion för Nicole av OPI, som kommer till hyllor på Walmart i december.

Färger inkluderar One Less Lonely Glitter (lavendel), Prized Possession Lila (Grape), Give Me The First Dance (silver), Me + Blå (mörkblå), OMB! (Ljust röd), och steg Step 2 the Beat of My Heart (hjärtformade glitter).

Mål och Sears kommer att få samlingen i februari 2011.

U Smile: Video Shoot



sötaste! (=

JB & robert


Justin Bieber är 16-år gammal med makt att göra vad han vill ... men tydligen vill han utmana sig själv och göra det svårt i dating världen genom att plocka upp tjejer med den hetaste mannen i världen, Robert Pattinson.

Detta började när Justin sade, "Jag älskar att prata med tjejer och gå på dejter. Mitt ideal wingman skulle vara Robert Pattinson. Vi bör gå till några showbiz partier och se vad som händer. Han landade tillbaka i Los Angeles förra veckan, så kanske vi kan gå och arbeta en del av magin. "

Jag klandrar inte de Biebs för att försöka, men om han verkligen vill "Somebody to Love" (pun intended), han behöver bara gå in i ett rum, springa händerna genom hans hår och han kommer få plocka av kullen . Han behöver inte någon hjälp.

Dessutom måste han få det medan den får är bra, någon gång hans karriär kanske inte på toppen av världen. Han kommer att hamna nästa Aaron Carter och kommer att drömma om den gamla goda tiden.

Klockan tickar, min vän!

Den Biebster berättade också för Daily Mirror vad hans första raden skulle bli när han var ute på stan.

"Robert säger att hans hår är en stor isbrytare så kanske vi kan gå upp till flickor och vara som," Vill du röra våra hår? "Vad sägs om att för en öppning linje? Sade han.

Justin, tycker du inte en bättre linje skulle vara något sådant? "Hej, jag Justin Bieber och detta är min vän Robert. Vi såg dig dreglar från andra sidan rummet, vi har servetter för dig, vill åka till vårt hotell? "

Ärligt talat, Justin, behöver du inte någon hjälp från Rob. Faktum är att du sa att du vill Rob som din vinge man, men han är hetare. Du skulle hamna sina vingar människan och få den mindre attraktiv chick ... det är en förlora förlora.

Plus, låt oss inte glömma - både du och Rob är båda från marknaden. (Justin dejtar hans 16-åriga turné kompis Jasmine Villegas, och R-Patz, är 24 dating sin Twilight co-star Kristen Stewart, 20.)

Bottom line: Justin inte behöver en vinge man, inte heller skulle han ha nytta av R-Patz vid hans sida hela natten. Slutligen, jag aldrig vill vara med på festen där de två killarna rulla upp - eftersom någon möjlighet att lämna med en dam är helt ut genom dörren när de är i huset!





Jb kommer kanske att sjunga "America the Beautiful" på nästa års Wrestlemania I Atlanta!





Justin Bieber kanske inte vill komma in i ringen med spandex killar som Randy Orton, The Miz och John Cena, men den 16-åriga stjärnan's ledningar till sången kan få honom i sina griper oavsett.
WrestleMania - den årliga Super Bowl i brottning - avkastning för sin 27: e inkarnation i Georgia Dome i Atlanta, GA 2011 och en konsekvent fixtur är att börja festligheterna med ett medryckande framförande av America the Beautiful!

En insider berättar HollywoodLife.com uteslutande att WWE försöker få yngre tittare och att de är ute efter att få Biebs ombord.

"Det är så perfekt! Att ha Justin uppträda inför 70.000 människor skulle bara vara fantastiskt! Det är så perfekt, säger vår källa. "Det är fortfarande ett pågående arbete men det skulle vara väldigt roligt."

Vi håller fullständigt, och om Justin ville lägga till en rolig natt, kunde han lätt fråga sin vän Kim Kardashian hur man hanterar saker backstage med stipendiaten brottare - hon var officiell värd för WrestleMania 24 tillbaka under 2008!

Justin Bieber i Hawaii




Justin Bieber kommer att ha en konsert i Honolulu, Hawaii denna fredag och lördag.


Nu, för dem som bor på ön och undrar var Justin Bieber vistas samtidigt i Hawaii? Ja, det har bekräftats att Bieber vistas på Hyatt Regency i Waikiki. Det är på Kalakaua Avenue, tvärs över gatan från Waikiki Beach (aka Kuhio Beach Park med hertigen staty).


Florida man vid namn Justin Bieber



Du kanske tror att du vet vem Justin Bieber är, men du vet inte om denna Justin Bieber.



Möt 35-årige Justin Bieber från Jacksonville, Florida, en man som inte längre kan sova på nätterna på grund av non-stop samtal från Bieber fans. Han bytte telefonnummer och laden i sin hustrus namn, men det kom ändå upp på en fan webbplats.
Nu är han ännu mer samtal - Ibland 50 meddelanden på två timmar. Vanligtvis stänger han bara av telefonen.

Big Bieber säger att han får även mellan två och tio brev från fans om dagen.

Ännu värre, Big Justin Bieber blev avstäng från sin Facebook för att ha anklagats för att använda ett falskt namn. "Jag antar Deras politik är att banna första, ställa aldrig frågor."

Han försökte att kontakta Facebook för att få återinföras, men det är svårt. Bieber haft ett konto i sex månader, då utan varning eller e-post konto raderade hans konto

justinbieberzone.com

Vinn en tävling, och spela Xbox 360 med Justin Bieber


RyanSeacrest.com ger er chansen att vinna en resa för fyra till Anaheim, Kalifornien för att sitta front row på Xbox 360 Presents Justin Bieber My World Tour på Honda Center den 27 oktober 2010! Plus att du och tre vänner får gå backstage innan showen där du möter Justin och kan spela Kinect för Xbox 360 med honom!

Priset inkluderar tur o retur flyg resa för fyra, två nätter i hotell boende, marktransport, fyra första parkett konsertbiljetter, träffa och prata med Justin Bieber innan innan showen där du kommer att spela Kinect för Xbox 360 med honom och din egen Xbox 360!

Klicka HÄR för att komma till sidan där du anmäler dig!

Tävlingen kommer att avslutas den 17 Oktober 2010!

Justin på planet



Från Anto: Min väns mamma glög med Justin Bieber på väg från New York till Toronto. Hon sa att han inte var så artig och ville inte ta en bild med henne eller att skriva mer än en autograf. Hon sade också att han var mycket mager.

han ser ganska upprörd ut, stackarn för folk inte förstår han, att han vill koppla av lite både från fans osv.. han ser ju vanligtvis fans VARENDA dag.. de borde förstå o inte ljuga om att han var OARTIG.. -.-
Justin är ju också bara en människa, tror inte ni att han vill koppla av lite på planet och att han förmodligen är ganska trött?

Intervju, The Oprah Winfrey Show

Del 1:


Del 2:










Justin i "Punk'd" , hollywoodlife.com :



Förbered dig på ljudet av tusentals skrikande tonårstjejer i veckan, som Justin Bieber, i peruk som hår´och rösten som smälter hjärtan av en miljon tweets, kommer bli värd för Punk'd på MTV, ett utbyte av gamla folk, Ashton Kutcher!

Vulture rapporter, "Kutcher inte helt att överge, den kändisen har praktiska-skämt franchise han birthed redan 2003: Han kommer att kvarstå som en exekutiv producent för den nya serien via sin Katalyst Entertainment. Men om ett avtal kan utarbetas kommer on-air baby ansikte i den nya visar att ingen annan än Biebs. "Boo-Yah!

Det här är super awesome nyheter för tonåringarna  som det innebär den nya vågen av superstjärnor äntligen kan uppleva smärta, förlägenhet och i fallet med  Justin Timberlake, tårar, med en ibland underbara bluff.

Vi har en känsla att vi kan få se en mycket förbannad Robert Pattinson och Kristen Stewart på MTV någon gång snart.

hoppas ni förstod endå, även fast översättningen inte var den bästa ;p
hollywoodlife

Justin Bieber värd för Punk'd?



Justin Bieber värd för Punk'd?
Enligt Deadline är Justin Bieber i slutförhandlingarna att vara värd för celeb-pranking dokusåpa skapad av Ashton Kutcher, som ska producera den nya versionen.

En källa nära produktionen bekräftar att EW.com att Bieber kommer att medverka med en omstart men ville inte säga om han verkligen kommer att vara värd.

Jag är inte helt säker på huruvida Biebers fanbase skulle vara ombord på en serie som visar upp den mörkare sidan av Justin.

Kom ihåg, Punk'd är showen som fick Justin Timberlake att gråta och nästan gav hjärtattacker till lik av Beyoncé, Mandy Moore, och Zac Efron.

Är det möjligt att Justin Bieber nyss letar efter någon att punk hela tiden?
Tror du att en Bieber-värd Punk'd låter som en bra idé?

1 Miljard sidvisningar på youtube!



Justin Bieber och Lady Gaga kommer att landa på en miljard youtube åsikter i de kommande veckorna!


Förra månaden, hade Lady Gaga genomsnitt 1.800 tusen visningar varje dag medan Justin Bieber lyckades få 3.700 tusen sidvisningar per dag. Om båda sångarna lyckas hålla en sådan fart när det gäller antalet tittare, runt 20 oktober, kommer Lady Gaga kunna fastna en miljard; Bieber å andra sidan kommer att kunna nå märket runt 1 november. Dessa bekräftades av Informationsdirektör på TubeMogul, David Birch.

Lady Gagas låtar som Bad Romance, Just Dance, Alejandro och telefon kvar i rankingen som nummer 2, 11, 26 och 31 enligt de senaste siffrorna medan Justin Bieber fortsätter att skjuta i höjden med Baby som den mest sedda videon på YouTube. Never Let You Go och Never Say Never är på tal 22 och 28 respektive.

Kalender 2011 med Justin



År 2011 kommer en ny kalender med Justin Bieber ut.

Den kostar $ 14.99 och går att beställa HÄR.

Ska ni beställa kalendern? :)

Stöter Bieber på Miley?



Enligt oceanup.com vill Justin Bieber ha Miley Cyrus. En källa avslöjade för Enquirer: "När Justin och Miley sjöng överbord tillsammans, fortsatte han nå ut och lade armen om henne. Justin flirtade upp en storm med Miley och försöker några slick flyttar för att dra henne närmare alla chanser han fick. Men Miley aldrig besvarade. "Hon  berättade senare för en vän," Justin är bedårande, men han är för ung för mig.''
Vi vet Miley är med Liam hensworth dock!

Dagens bild




Den här bilden är för gullig alltså! Pattie håller om Justin :') <3


Jasmine V pratar om Justin

Justin's mamma pratar om att Återställa sig från droger & alkohol.

Getty Images
Justin Biebers mamma, Pattie Mallette var sexuellt utnyttjad som en lite flicka och fortsatte med att maskera sin smärta med droger, alkohol och sex, tills ett självmordsförsök ledde till ett hälsosammare liv - titta på hennes otroliga historia och se även Justin göra ett framträdande!

Justin Bieber kan vara en av det mest framgångsrika popstjärnor i världen just nu, men hans mamma Pattie's uppfostran an vara en helt annan - och mycket sorligare - histora. Som liten flicka var Pattie sexuellt utnyttjad av sin styvfar och hon fick inte berätta det för någon. Några år senare vände Pattie till sex, våld, droger och alkohol för att maskera sin smärta. Hennes liv vände sedan efter att hon försökt begå självmord.

"Alldeles för många unga flickor kränks sexuellt.
Det sexuella övergreppet började när jag var fem tills jag var 10. Det var ett slag du inte kan säga något om. Min pappa stack när jag var tre. Min mor gifte om sig. Det var ett ganska trasigt hem, "Pattie, som hade Justin utom äktenskapet när hon var 18, sade på den kanadensiska kristna talkshow, 100 Huntley Street, 2008.

Hon tillade: "När jag blev tonåring började jag experimentera med droger, alkohol [och brottslighet] för att döva smärtan ... Jag blev ganska hög eller berusad från det att jag vaknade till när jag gick till sängs. Jag flyttade hemifrån när jag var 15. Jag levde ett liv i synd, droger, alkohol och stjäla. "

Tråkigt nog började Pattie att känna sig hopplös och eländig och beslutade att avsluta sitt eget liv.

"Jag försökte ta livet av mig genom att stå framför en lastbil, säger hon. "Jag hamnade i den mentala avdelningen för att försöka begå självmord."

Tack och lov, besökte en gemenskap mentor förvirradande tonåringen på sjukhuset och inspirerade henne till att förändra hennes liv. Endast ett par år senare gav Pattie föda till sitt första och enda barn, Justin, när hon var 18 år gammal. Även om hon inte använde droger eller stjälde, hade Pattie en svår tid ekonomiskt.

"Som ensamstående mamma [säger jag ibland]: 'Jag har ingen aning om hur jag ska mata Justin", förklarade hon.

När Justin var 14 år gammal, upptäcktes hans musikvideor på Youtube och satt han genast i berömmelse
Vid tidpunkten för denna talkshow intervjun hade han just undertecknat med Usher och var på väg att flytta från Stratford, Ontario Kanada till USA

Såhär sa Pattie om sin son, "Han har det största hjärtat. Jag förtjänar inte det en bit från mitt eget handlande, från vad jag har gjort. Det är bara Guds godhet. "


Titta på hans mammas inspirerande berättelse nedan:




Justin i Honolulu, Hawaii



Xbox 360 presenterar Justin Bieber live i Honolulu, 8 oktober & 9th på Neil Blaisdel Arena!

Justin sjunger "I'll Be" (Stratford, Ontario)

justin taking questions in sound check!

Vad kräver Justin på sina turnér?



Att vara på turne och hemifrån kan vara svårt för Justin, så i sitt  omklädningsrum finns allt Justin behöver komma i stämmning för en bra show. 

I Justin's "U Smile" omklädningsrum ingår:

- 12 pack Vitamin Water
- 12 packet flask vatten
- 1 påse chips
- 1 burk med blandade nötter
- 1 deli tallrik
- 1 frukttallrik
- 1 grönsaks tallrik
- 1 stort paket med Swedish Fish eller Big foots (i Kanada)
- 1 paket av männens vita lo-rise strumpor storlek XS
- Blandade storlekar av vita Mens-Assorted crew neck t-shirts
- Örtteer 
- 1 full längds spegel
- Ett privat badrum

Inte för mycket begärt, eller vad tycker ni? :)

Sneak Peek från JB'S bok: First step 2 forever!







ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅh längtar tills den släpps :o !

U Smile: bilder







Justin i South Africa.





Justin på Dan Kanter's bröllop:


Justin Bieber sågs bära Kippah eller kalott. Är han utövande judisk? nej, det är han inte.

Han var bara på det judiska bröllopet av hans musikaliska ledare i Toronto under helgen.



Kopieriar Cody Simpson Justin Bieber?



Vad tycker ni, kopierar Cody Justin? :)

personligen så tycker jag att han gör det jo, visst han sjunger bra och så men ja.

JB Teach Me How To Dougie & Club Can't Handle Me


så skööna danssteg, och justin är ju lika söt som vanligt ! :)

De Islänska Justin Bieber tvillingarna!



Tvillingarna Johannes och Steinn Thorkelsson började vid Reykjaviks respekterade Verslo skola i höst och det har varit något av en virvelvind sedan dess. Båda tvillingarna bär en slående likhet inte bara till varandra, utan till kanadensiska Justin Bieber - den hetaste fastighet i pop världen idag.

"Vi började höra att vi var lika honom för ungefär ett år sedan, säger Steinn

 - med tillägget att de jämförelser har kommit slag i slag i samband med Biebers upphov till berömmelse på Island.

"Det händer ofta att folk börjar sjunga Justin Bieber sånger när de ser mig," Johannes berättade mbl.is.
Pojkarna är födda 1994 - samma år som Justin Bieber.

Båda tvillingarna förnekar att försöka se ut som Bieber. "Vi har haft denna frisyr sedan vi var små," Säger Johannes. Och likheten mellan de tre tonåringarnas frisyrer är verkligen slående. "Det är inte avsiktligt, vi är inte speciellt stora Bieber fans," Steinn bekänner.

Men, trots att de vidtar jämförelser i god humor - och båda är naturliga artister. Se tvillingar i aktion i videon here.

Justin ramlar



Under Love Me föll Justin i hans prestation med dansarna.
Det såg ut att göra ont! :/

Adam Braun skadade Justin's rygg!



Justin var i Afrika med några personer. En av dom var bror till hans chef, Adam Braun.

Adam twittrade: "Woke me up with a punch below. Got him back w a finger-licked backslap. Perfect full hand print on the back, permanent pic evidence"

Översättning: "Väckte mig med ett slag nedan. Gav tillbaka med ett w a finger-licked backslap. Perfekt handavtryck på ryggen, permanent bild bevis"


ousch! stackars Justin, det måste ha gjort ont!


Justin på safari @South Africa

Justin tycker Katy Perry och Cheryl Cole är heta



I en intervju nyligen pratade Justin om hur mycket han skulle älska att få chansen att dejta en flicka som Cheryl Cole or Katy Perry:

Justin's backstage lista


Denna berättelse bröt ut för några månader sedan, så jag vet inte varför den har blivit så stor dem senaste två dagarna. Eftersom folk verkar så intresserade, här är en kopia av JB's ryttare.

En ryttare följer med kontrakt för en artist, där de gör förfrågningar om vad de vill ha i sina loger osv medan på turné. Vissa människor säger att Justin lär sig vara en diva, vilket är varför jag är utstationering original. För att bevisa att det är INGENTING diva-ish om vad han har requsting.

Förvånansvärt tam faktiskt, en påse godis, en påse chips, vatten, extra t-tröjor och strumpor för honom och hans dansare (eftersom de skulle få mycket svettigt på scenen så det lättare att bara få nya tröjor på varje plats och tvätta de gamla , vanligt tees är inte så dyra).

Listan:










Ne-Yo är ett fan av Justin






Neyo erkänner att han är ett fan av Justin Bieber och tycker att Justin är någon att titta på, och han skulle gärna göra en duett med Justin! :)

"Man skulle kunna säga att Justin Bieber bara är en liten söt kille som gör sin popmusik och om ett par år kommer människor att glömma honom", sa Ne-Yo. "Jag tror inte det, jag tror att ungen har några riktiga talanger."

Vad Ne-Yo menar är att så länge som han har rätt låtar kommer Justin att ha en lång karriär framför sig.
"Du har sett det bästa av Justin Bieber. Han är bara 16, han blir bättre och bättre ", tillade han. "Se upp för den killen".

Justin är en 51 år gammal pedofil?



Notera: Videon är inte riktigt, den är fake.
Det låter väldigt skumt, men somsagt den är fake!!

Bör Jasmine V vara nervös för den nya damen i Justin's liv?

Anastasia Kassar (IMDB)


Justin Bieber's musikvideo för "U Smile" kom ut i förrgår, 1 oktober, och skvaller runt Hollywood handlar inte bara om vår älskade Bieber. Alla har undrat vem videons ledande dam är. HollywoodLife.com vet!

Anastasia Kassar är den lyckliga tjejen att fastna i drömrollen som fanet Justin faller för och det visar sig att Anastasia är en sann talang i sin egen rätt. Vi fick reda på att Anastasia är en sångerska / songwriter, skådespelerska och idrottsman. Hon talar franska, spelar piano, är modell och kan sex stycken olika stilar i dans! Om detta inte är tillräckligt för att tappa hakan och göra J: s GF, Jasmine Villegas nervös, tweeted Anastasia en söt tack till Justin efter att de inslagna filmning.

"@ Justinbieber, Arbeta med dig var en dröm! Jag är säker på alla dina fans kommer att älska filmen! Tack för allt! :) "

Låt oss inte glömma att Justin's nuvarande verkliga kärleksintresse i livet, Jasmine, var den ledande damen i hans "Baby" video. Och och sen var det Kristen Rodeheaver vem han personligen plockade för sin "One Time" video och kortfattat daterad. Uh oh, Jasmine det är bäst att se upp! Dina dagar som ledande dam kan vara numrerade!

Justin Bieber - Love Me OFFICIAL MUSIC VIDEO.


ååh den är så grymt bra! ♥
Man kan inget annat än att älska den här killen alltså!

Baby remixar


Gryym! :)

njä den här var inte så bra!

Bieber kär i Miley Cyrus?

Justin BieberMiley Cyrus
Enligt American tabloid National Enquirer, försökte Baby-sångaren få Hannah Montana-stjärnan efteratt hon och hennes föredetta pojkvän Liam Hemsworth gjort slut.
Miley tackade nej till Justin's framsteg - hon kom tillbaka tillsammans med Liam och lämnar Bieber förkrossad!
"Justin verkligen trodde att han kunde vinna Miley"
, säger en källa. "Han känner kvinnor över hela världen i alla åldrar som vill ha honom, så varför inte Miley?
"När Miley och Justin sjöng överbord tillsammans, fortsatte han nå ut till henne och lade armen om henne. Justin flirtade upp en storm med Miley och försökte dra henne närmare sig när han fick chansen. Men Miley besvarade aldrig."
"Hon berättade till Justin att hon är van att dejta äldre killar och hon ser honom som en lillebror. Han var förkrossad." - stackarn :(

"Justin trodde att han var kär i Miley. Att se henne lycklig igen med Liam är att riva upp honom. Han är förkrossad".

Källa










Selena Gomez kallar Justin en Tönt



Selena Gomez pratar om sin relation med Justin Bieber och kallar honom en tönt.
"Han är en tönt. Han är verkligen det. Han är bara inte cool. Jag förstår det när han har sin swag på, är han definitivt cool, men när han inte har sin swag, är han bara rolig."


justinbieberzone.com

Burnham Interview: Touring With Justin Bieber

Nya kategorier :)

jag har gjort 2 stycken nya kategorier nu, "musikvideos", där kommer jag att lägga alla musikvideos och alla nyheter som har med justins musikvideos att göra. Sen har jag även gjort en till "Justin i tidningar" där kommer jag lägga in bilder om Justin har varit med i nån tidning :)
hope u like it

JB's mamma om Justin & Jasmine's kyss:

Justin Bieber hörlurar



Den Justin Bieber hörlurar (aka JustBeats av Dr Dre) kommer i in-ear och on-ear-versioner. Monster säger att de är särskilt utformade för att lära unga musikälskare att uppskatta en bra ljudkvalitet. De också kan bara vara om att få de unga musikälskare på dyr hörlurar men hey, ring oss cynisk.

Medan hans den JustBeats kommer med Justin Bieber kvalitetsstämpel, Bieber har själv inte sina händer i sin design (detta är inte Lady Gaga Polaroid situation). Istället hjälpte han till med "Meddelanden". Översättning: "Attention, Justin Bieber fans! Din lilla inför Gud vill att du ska köpa dessa hörlurar. Detta kommer att göra honom lycklig och uppmuntra honom att gifta sig med dig. "

Om du är olycklig nog att ha ett Justin Bieber fan i din familj kommer JustBeats finnas till försäljning lagom till jul. JustBeats av Dr Dre kommer du tillbaka £ 169,95 för den lila on-ear-version och £ 89,95 för den lila och krom i örat stil.

källa

Diagram vad Justin tjänar på sina konserter!

Här är ett diagram på vad Justin tjänar på sina My World tour konserter, det är verkligen inte lite pengar det! :)



Wow! Grattis till Justin, han kommer att sluta med en massa pengar i fickan efter att hans konsertturné är över!

justin om U smile:

Justin Biebers nya musikvideo "U Smile" är äntligen här.
Samtidigt Justin postat en mycket lång tweets idag den 1 oktober hävdade att han fortfarande är "SINGLE".

"... Varje intervju varje utställning jag frågade skulle jag uppdatera en fan .... Och en enda kille ... ja singel"

"... Svaret är ... ja ... jag skulle gå ut med den som jag föll för. och som skulle kunna vara ett fan. så videon är den historien ... "

"... Videon är jag träffar när hon är ett fan ... och jag faller för henne. Jag faller 4 hennes leende ... det är berättelsen om mig och henne .. och hon representerar alla u "

"Så när du tittar ikväll tänk dig att det är oss! när du ler, ler jag. njut. hoppas du gillar det. "#USMILE ".

U SMILE VIDEON!



ÄNTLIGEN ÄR MUSIKVIDEON TILL U SMILE UTE! :D
och justin är såå snygg :) jag hade offrat vad som helst för att få vara tjejen i videon!
vad tycker ni om den? :)