Justin vred sitt knä när han sjöng "Love Me! Exklusiva detaljer!

Getty Images

En konsert goer (?) (och heltid Belieber) ger oss insidan scoop på vad som hände (förutom Justin) i Cleveland!
Rykten kör frodas om Justin Biebers skada under hans 11 november konsert i Cleveland, men nu vet vi vad som egentligen hänt! Det visar sig att vår favorit 16-åriga popikonen skadade upp sitt knä, och det hela började under hans rökfyllda öppning sång: "Det hände under den allra första låten," Love Me "i all rök, så inga en riktigt kunde se det ", en konsert goer (?) berättar för HollywoodLife.com exklusivt. "Min vän satt på mycket sidan av scenen och såg det, men det var så mycket rök. Jag tror inte att någon fick det på video. "


Ett annat fan tillägger att de flesta av publiken var omedveten att något gick fel:

"Han vred sitt knä, men de flesta visste inte ens att det hände förrän han kom ut och berättade att han vred sitt knä. Men han ville inte låta sina fans ner, så han höll på gång med showen! "

Vilken trooper vår lilla Biebs är. Som de säger, måste visa gå på - och lyckligtvis var han tillräckligt bra för att fortsätta resten av showen!

BFFs, älskar dig Justin mer än någonsin för att driva igenom och avsluta konserten, eller tror du han skulle ha stannat av hans fötter och vilade så han inte skulle bli allvarligt skadad?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: