4 nomineringar i AMA till Justin

Stjärnan's makt på den kommande American Music Awards fick just hoppade upp ett snäpp - eller 20. Utöver den tidigare aviserade prestanda från Christina Aguilera, i november 21 visar på Nokia Theatre i Los Angeles kommer innehålla debut AMA framträdanden från tre av musik hetaste unga stjärnor.

Justin Bieber, Katy Perry och Ke$ha kommer alla att uppträda på mässan tillsammans med en förteckning över veteran handlingar inklusive Bon Jovi, Pink och Usher. Passande nog är alla tre nybörjare också nominerad till årets artist, en kategori som har tunga hitters Eminem och Lady Gaga också. Em och Lady Antebellum leda alla nominerade med fem vardera.

"Som en småstads kille från Kanada, jag aldrig trodde att jag skulle bli nominerad till intermätningsmetoderna, än mindre att uppträda på utställningen," sa Bieber, enligt Associated Press, som tillade att den 16-åriga bekände att känna "extremt ödmjuk och hedrad" av inbjudan att spela föreställningen.

Fler presentatörer och artister kommer att meddelas i kommande veckorna.

"Justin, Katy och Ke$ha har varit på toppen av listorna under hela året. Vi är glada att se var och en av dem göra egna AMA historia", AMA producent Larry Klein sade i ett uttalande tillkännager tillägg. Bieber är nominerad i fyra kategorier totalt, medan Ke $ ha och Perry är upp till tre priser.

Vinnarna kommer att fastställas genom online-omröstning på AMA.ABC.com.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: