Bör Jasmine V vara nervös för den nya damen i Justin's liv?

Anastasia Kassar (IMDB)


Justin Bieber's musikvideo för "U Smile" kom ut i förrgår, 1 oktober, och skvaller runt Hollywood handlar inte bara om vår älskade Bieber. Alla har undrat vem videons ledande dam är. HollywoodLife.com vet!

Anastasia Kassar är den lyckliga tjejen att fastna i drömrollen som fanet Justin faller för och det visar sig att Anastasia är en sann talang i sin egen rätt. Vi fick reda på att Anastasia är en sångerska / songwriter, skådespelerska och idrottsman. Hon talar franska, spelar piano, är modell och kan sex stycken olika stilar i dans! Om detta inte är tillräckligt för att tappa hakan och göra J: s GF, Jasmine Villegas nervös, tweeted Anastasia en söt tack till Justin efter att de inslagna filmning.

"@ Justinbieber, Arbeta med dig var en dröm! Jag är säker på alla dina fans kommer att älska filmen! Tack för allt! :) "

Låt oss inte glömma att Justin's nuvarande verkliga kärleksintresse i livet, Jasmine, var den ledande damen i hans "Baby" video. Och och sen var det Kristen Rodeheaver vem han personligen plockade för sin "One Time" video och kortfattat daterad. Uh oh, Jasmine det är bäst att se upp! Dina dagar som ledande dam kan vara numrerade!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: