Justin kommer debutera hans "Never Say Never" Music Video During Game Three Of The World Series!






Slutligen finns det en anledning att titta på årets mediocre ratings filled World Series mellan Texas Rangers och San Francisco Giants!
En helt spanking ny video från Justin Bieber kommer debut under pre-show av spelet tre på Fox 30 oktober.
Associated Press rapporterar att Justin Bieber, 16, kommer att debutera sin efterlängtade musikvideo, "Never Say Never", under Fox pre-show för spel tre i World Series. Låten kommer finnas med på hans kommande akustiska album som kommer att släppas 23 november.

Till skillnad från någon av hans filmer hittills, "Never say never" har en Major League Baseball tema och delar av den besköts Angels Stadium i Anaheim, Kalifornien.

Inte en att välja sida, kommer Biebs vara idrottsliga redskap från båda lagen tävlar i World Series, The Texas Rangers och San Francisco Giants.

Major League hoppas att genom att införa en tonåring pop-känsla in i World Series, att det kommer att locka högre betyg från den yngre publiken. Justin kommer inte att vara den enda stjärnan i samband med antingen - American Idol-vinnaren Kelly Clarkson, kommer att sjunga nationalsången på Texas Stadium i Arlington.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: