Jasmine berättar om sin Relationer med Justin


Det ryktas att Justin Biebers flickvän Jasmine Villegas har talat ut om hennes relation med Biebs och hävdade att han behandlar henne som alla andra. "

Som vi tidigare rapporterat hade Justin setts smooching med (US-filipino-mexikanskt) sångare Jasmine Villegas i baksätet på en bil, bränslepåfyllning rykten om att Jasmine var hans flickvän.

Nu Villegas har visat att trots att romantiskt kopplade till JB, han fortfarande behandlar henne som "en av hans fans."

Talar till Bop tidningen, bekände Villegas: "Det finns inte mycket som jag skulle veta att folk inte vet. Justin är bara 100 procent real med sina fans och hans vänner och han ger alla sin fulla personlighet. "

Hon tillade: "Det är en riktigt bra sak om honom. Han är inte fake alls. Han är precis som, "Jag är Justin. Här är jag. "

videon:


BIR mag hängde med Jasmine Villegas nyligen vid Sprite Fresh Sound Studio, fick de för att chatta och prata om allt - musik, fläktar, och naturligtvis, åka på turné med Justin Bieber! Inte nog med att hon berättar BIR uteslutande om hur upphetsad hon var att gå på turné med Justin.

Tror du att det är bara för att hon är glad över att åka på turné med en av sina riktigt goda vänner, eller tror du att det verkligen är eftersom de har fått något speciellt som händer?



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: