"Justin Bieber wows 17,000 Syracuse fans"


Justin hoppade upp på scen i toppform på New York State Fair's Mohegan Sun i Syrakusa på onsdagskvällen, visade inga tecken på sjukdom som tvingade Justin att driva denna utsålda show från söndag. Strong i röst. Slick med danssteg. Klar att flirta, i sång och sätt med flickorna som gjorde upp mestadelen av den skrikande folkmassan, från de små barnen till "tweens och tonåringar. Det fanns gott om mammor i publiken med sina alltför unga-att-gå-själv trupper också och deras leenden gav bort dem. En Justin konsert kan vara kul. Redan innan Justin klev på scenenen hade redan alla skrikanden börjat, högfrekventa och högt nog för att fastna i ditt huvud genom alla 17-låtar. När Bieber studsade på scenen för att leverera öppnaren, "Love Me",  tycktes de flesta av tjejerna i huset svara ja med all makt . Justin verkade veta det. Justin charmade dem på ett sätt utformad för en big-time spektakulär sångare, understödd av en stark fyra-mans band, en kvartett av backup sångare även känd som pop-vokalgruppen Legaci, och en liten armé av dansare. Bakom scenen var en enorm skärm.

"One less lonely Gril" fick publiken att svimma och "Somebody to Love" fick dem att dansa. Muntliga delen, (den mest intressanta delen av uppsättningen) var Justins två-sång akustiska segment, då han plockade upp en akustisk gitarr och började sjunga sjunga “I’ll Never Let You Go” och “Favorite Girl.”. fri från pop-spektakulära maskiner var Justins röst äkta. Justin gav sitt bästa då han sjöng till Michael Jacksons" Wanna Be Startin 'Something "- ja, han kan Moonwalka - och Aerosmith/ Run DMC: s" Walk This Way. "Han kramade kompisen Jessica Jarrell efter deras duett på "overboard" "och arm-dunkade Sean Kingston efter att de "slutat för kvällen med" "Eenie Meenie. " Vid den tiden skrek publiken efter hans hit "Baby" som extranummer var det uppenbart att fansen hade fått vad de hade önskat.

Omedelbart stod de framför varobåset, full av varor som visade att försäljningen av Justins merchandise har eskalerat från en småindustri till något mer liknande en herrgård. Fansens ögon lös upp när det fans objekt tillgänglig för $ 5 - nyckelringar, glättat fotopapper kort set, tillfälliga tatueringar och klistermärken. För tio spänn, det var en lätt stav, två-pack av gummi armband, knapp pack, blinkande armband, skåp affisch ställa in och 8-10 foton. Valet var ett silver halsband och lysande armband. Cd-skivor för $ 20. T-tröjor, i sex versioner, gick för $ 35 eller $ 40. Ullig var på toppen av listorna för $ 55, En timme senare var kön dubbla i storlek. 

Kingston och hans stora och kraftfulla fyra-mans band fick publiken att stå och röra sig unisont från början av hans glada låtar till slutet. Kingston sjöng mycket i en djup röst med en trevlig GLAD VISA. Han sprang från sida till sida om tillståndet innan han i mitten för att dela melodiska och glada låtar som “Take You There,”; “Fire Burning on the Dancefloor,” “Beautiful Girls” och “Eenie Meenie.”

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: