En belieber var med i NSN 3D utan att hon visste om det!




Hannah
Big var ett omedvetet fan, hon var ivrig över att få se Justin Bieber's storfilm: Never Say Never, Redan innan hon ens visste om att hon var med i filmen. När hon fick reda på att hon var med i fan-delen i filmen fick hon en stor chock.

"Jag är mer upphetsad än vad jag någonsin har varit i mitt liv," sa hon. "Det är Inte varje person som får vara med i Justin Biebers Film och han är liksom min favorit artist"

Never Say Never dokumenterar den unga kanadensarens väg till berömmelsen medans han förbereder sig för sin första spelning på Madison Square Garden. En stor del av filmen spelades in fram tills när han uppträdde på Scotiabank Place i Augusti.

I filmen blir Hannah Big och hennes barnvakt Kayla och hennes pappa hämtade av medlemmarna i Justin Bieber's crew för att flytta från sina platser till 300-nivån i den 4de raden.

En tårögd Bigelow talar om för kameran att det var den bästa dagen i hennes liv. Hon fattade fortfarande inte, till och med när kamerorna fotograferade olika bilder för Bieber's dokumentär tills hon såg filmen. Hon sa att hon är lycklig över att hon är med i filmen eftersom det är hennes sammanbindning till hennes favorit stjärna Justin Bieber.

"Han måste kolla igenom filmen och sedan se den själv" sa hon. "Han måste veta vem jag är"
Postat av: Mimmi

aaa :)

<3

Datum: 2011-02-28 Tid: 18:11:33 // Hemsida: http://senditon.blogg.se/
Postat av: Mimmi

btw vill du länkbyta?

Datum: 2011-02-28 Tid: 19:24:25 // Hemsida: http://senditon.blogg.se/
Postat av: Mimmi

förresten på designen kan du lägga till bloglovin`?

Datum: 2011-02-28 Tid: 19:25:24 // Hemsida: http://senditon.blogg.se/
Postat av: Mimmi

förresten du vet headern kan jag ha störst på Justin alltså han är störst del av headern?<3

Datum: 2011-03-01 Tid: 12:14:06 // Hemsida: http://senditon.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: