Justin har aldrig varit med en tjej på Alla hjärtans dag - Kommer Selena bli hans första?



Justin Bieber berättade för ett fan MTV 4 februari att han inte kan välja en favoritAlla hjärtans dag eftersom det inte har hänt ännu!
18
SharePlatinum register, fancy bilar och miljontals fans, har Justin Bieber allt i världen - utom en favoritAlla hjärtans dag! Den 16-årige superstjärnan säger att han aldrig haft en flickvän den mest romantiska dagen på året ... så förhoppningsvis kan Selena Gomez förändra det i ett par veckor!

"Jag har varit singel varje Alla hjärtans dag", berättade Justin för ett fan  MTV's The Seven 4 februari. "Jag har aldrig varit med en tjej på Alla hjärtans dag, ja, kanske vi kan ändra på det här året, eller hur?"

Rätt! I år är det en helt ny match för Justin, som är enligt uppgift dejtar sin vän och Disney stjärnan, Selena Gomez. Sedan december har det bedårande paret varit oskiljaktiga, reser påkostade semestrar tillsammans, köper vackra presenter till varandra och även göra tonåriga saker, som att gå på bio!

Vi kan inte ens föreställa vad Justin och Selena kommer att göra för att fira alla hjärtans i år. Åtminstone hoppas vi att de får spendera det tillsammans!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: