Parents Magazine intervju med Justin

2011020215435658_large



Föräldrar tidningen satt nyligen ner med Justin Bieber för att prata med honom om den kommande utgivningen av Justin Bieber: Never Say Never, filmen baserad hans liv.

Om varför människor ska se hans film: "Jag ville göra den här filmen eftersom den berättar den verkliga historien om mitt liv. Det ger fans möjlighet att se vad som händer bakom kulisserna i min karriär. Det är ett tack till mina fans för deras stöd."

Den musik han gillar: "Alla typer, från klassisk rock till hip-hop."
Hans favoritmat: "Spaghetti Bolognese"

Vad skulle han göra om han inte var sångare: "Jag har alltid drömt om att spela professionell hockey, men ett jobb där jag kunde hjälpa människor skulle vara häftigt. Jag skulle nog arbeta för pennor för Promise (en ideell organisation som bygger hållbara skolor i många delar av tredje världen). "
Om att vara ett normalt barn: "Ibland saknar jag mina vänner och familj där hemma, men jag skulle inte byta det för någonting."

Nackdelen med mycket resande: "Jag reser 100% av tiden, och jag saknar min familj mycket, men min mamma är på väg med mig är hon en liten bit av hem jag får ta med"


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: