Justin gav Selena ett diamant halsband



OMG
! En insider berättar att Justin är förälskad i Selena att han gav  Disney stjärnan hennes första diamant ... kan du tro det?

Justin Bieber  vara yngre än Selena Gomez, men han gör allt i sin makt för att vinna hennes hjärta. Han vet att diamanter är en flickas bästa vän, han gick all out med sin julklapp!
"Det är inte en förlovningsring, men det är ett diamanthalsband som betyder att hon är hans, säger en insider HollywoodLife.com av den påkostade julklapp Justin, 16, gav sin 18-åriga fästmö.

Vår källa tillägger: "De är helt ihop. De är fäst vid varandra Du kan inte hålla dessa två isär. Hon var rörd och förvånad. Men, hon älskade det. Det är den första diamant som någon någonsin har gett henne. Han ville ta sitt förhållande till nästa nivå. Han är verkligen förtjust i henne. De ansluter på så många nivåer. "

Trots deras upptagna arbetsscheman, har Selena och Justin gjort tid för varandra, och nyårsafton kommer inte att vara något undantag! Vår insider säger att Justin spenderar semestern med sin familj, men att Selena kommer att vara med honom för deras midnatt kyss.

Kommer Justin och Selena vara den hetaste par 2011?

Källa: Hollywoodlife

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: