Justin och Brittany?

För lite mer än en månad sedan fick vi ett mail från någon som i grunden handlar om en tjej som heter Brittany. Det går några rykten att Justin uppenbarligen har träffat henne ett tag nu. En av våra gamla medlemmar förbises det och aldrig pratade om det.

I detta mail innehöll även några VIP-biljetter / pass som förmodligen Justin skickat till Brittany. Men naturligtvis kunde det ha varit någons biljetter och VIP-pass. Även om mailaren berättadeatt hon fick det av Brittanys Facebook. Bredvid bara bilder av "Brittanys" biljetter och pass, Bifogat i mailet var några bilder av Brittany och Bieber på Meet & Greet och Backstage:

mailet: KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA ALLT, BILDEN ÄR FÖR STOR!!
Klicka för att stänga bilden

E-postmeddelandet skickades till oss efter denna bild på Justin som kysser en tjej. Alla trodde det var Selena.

Rolig saker om denna bild. Männsikor diskuterade om det var ens Selena eftersom den här tjejen har ett ganska platt ansikte, ungefär som Brittany. Det fanns ett fåtal människor som diskuterar om det var Justin eftersom han har ett födelsemärke på halsen. Det var aldrig en klar (ej redigerad med färg) bild av Justin och den som den här tjejen är. Det gjorde det svårare att ta reda på vem det var på denna bild. Folk var säker på att det inte var Jelena, men kunde det ha varit Justin och någon .. annan?


Det kom ett till mejl, genom FormSpring:



Länken är till BrittanysFacebook och det är en bild av henne kysser någon som liknar väldigt mycket på Bieber. Jag måste säga, jag tycker det är konstigt hur det bara finns bilder på Brittany flickan och en pojke, när Justin bara råkar vara i hennes område.




Brittany bor i NY, och bara några dagar sedan tillbringade Justin tid i NY men han var med Selena under större delen av tiden, förstås. Det kan vara Justin, eller bara någon som ser ut ungefär som honom. Vad tror du?



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: