2 BELIEBERS DONERAR signerad GITARR

Två kanadensiska beliebers betalar framåt, Justin Biebers välgörande anda. Efter en landning framför scenen på en Bieber konsert i Toronto, så var den 14-åriga Alexx Mowbray på scenen och fick en undertecknad akustisk gitarr av Biebs, The Beacon Herald rapporter.
Med sin syster, Kelsee Casagrande beslutade Mowbray utan att tveka att auktionera bort gitarren till välgörenhet. Intäkter kommer att gå till Biebers Tro Välgörenhet och en lokal mat bank i Stratford, Kanada.
"Vi har aldrig tänkt på att sälja den och behålla pengarna. Om det kan rädda liv, det är viktigare än pengar. Och jag kommer alltid att ha mina minnen. "sa Mowbray till The Beacon Herald.
Inspirerad av Biebers förmåga att få ut sitt budskap, så använder Casagrande och Mowbray nu sina Twitter-feeds för att hålla folk uppdaterade på gitarr auktionen. De säger att det fortfarande är färdigställda planer för att donera det.
Två kanadensiska beliebers blickar framåt iJustin Biebers välgörande anda. Efter att ha landat framför scenen på en Bieber konsert i Toronto, så blev 14-åriga Alexx Mowbray uppdragen på scenen och fick en signerad akustisk gitarr av Biebs, The Beacon Herald rapporter.
Med sin syster, Kelsee Casagrande beslutade Mowbray utan att tveka att auktionera bort gitarren till välgörenhet. Intäkter kommer att gå till Biebers Believe Charity och en lokal mat bank i Stratford, Kanada.
"Vi har aldrig tänkt på att sälja den och behålla pengarna. Om det kan rädda liv, är det viktigare än pengar. Och jag kommer alltid att ha mina minnen." sa Mowbray till The Beacon Herald.
Inspirerad av Biebers förmåga att få ut sitt budskap, så använder Casagrande och Mowbray nu sina Twitter-konton för att hålla folk uppdaterade om gitarr auktionen. De säger att det fortfarande är färdigställda planer för att donera det.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: