Överraskning Gäst På Selena's UNICEF Concert

UNICEF-ambassadör Selena Gomez är inställd på att kasta en förmån konsert på House of Blues i Los Angeles den 20 januari 2012 och hon var noga med att ge henne fans och UNICEF supportrar några större valuta för sina pengar.
Enligt rapporter kommer Justin Bieber bli en överraskning gäst på showen, och kommer även ta plats på scenen för att utföra!
UNICEF-ambassadören Selena Gomez är inställd på att ha en välgörenhets konsert på House of Blues i Los Angeles den 20 januari 2012 och hon kommer att se till att henne fans och UNICEF supportrar större rätt till sina pengar. Enligt rapporter kommer Justin Bieber vara en överraskning gäst på showen, och kommer även ta plats på scenen för att uppträda! Selena skrev följande om showen på facebook:
"Have some surprise guests lined up for the UNICEF charity show… can’t wait to share them with you. Thank you all for supporting UNICEF, the House of Blues Concert on Jan. 20th sold out immediately!!"

Det är inte första gången Justin Bieber har gjort en överraskande framträdande på en av Selenas shower. Förra året chockade Justin Selena och hennes skrikande fans när han klev in på scenen under en av hennes sommar konserter på Orange County Fair den 24 juli 2011.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: